Die Meede Toernooi


Op zondag 26 januari 2020 wordt voor alweer de 47e keer het Die Meede toernooi gehouden. We hopen jullie ook deze keer weer allemaal te mogen verwelkomen in sporthal De Amerhal in Made! Informatie over het inschrijven vind je onderaan deze pagina.

Aanvang & Aanwezigheid

Het toernooi begint om 9.00 uur. Deelnemers worden verwacht om 8.45 uur aanwezig te zijn. Melden bij aankomst is niet nodig. Indien men niet op tijd aanwezig is voor aanvang van een wedstrijd, dan wordt deze als verloren beschouwd.

Bij verhindering graag zo spoedig mogelijk afmelden. Afmelden tot twee dagen voor het toernooi kan per e-mail. Afmelden op de (dag voor de) toernooidag zelf kan telefonisch bij de toernooileiding (Adri Verhoeve 06-83693680). Let op: na afmelding geen restitutie van inschrijfgeld.

Speellocatie

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Amerhal, Lignestraat 58 in Made. De routebeschrijving via Google Maps vind je via deze link.

Toernooisponsor

Het Die Meede toernooi 2020 wordt gesponsord door William Schilderwerken.
Pouleindelingen, Schema's en Resultaten

De pouleindelingen en speelschema's worden gepubliceerd op toernooi.nl en zijn onder voorbehoud van wijzigingen t.g.v. eventuele late afmeldingen van deelnemers.
Gedurende en na afloop van het toernooi zullen alle wedstrijd- en toernooiresultaten terug te lezen zijn op toernooi.nl.

LET OP: Ook dit jaar worden voor NTTB leden de onderlinge wedstrijdresultaten op het Die Meede toernooi weer verwerkt in de ELO rating!

Opzet Toernooi

Zowel bij het enkel- als het dubbelspel wordt gestart met een poulefase, gevolgd door finaleronden volgens het afvalsysteem. Voor de poulefase wordt gestreefd naar een indeling met poules van vijf spelers bij het enkelspel en poules van vier koppels bij het dubbelspel. Per poule gaan er twee spelers/koppels door naar de finaleronden. Bij een gelijk aantal gewonnen poule-wedstrijden telt achtereenvolgens:
 1. het onderlinge resultaat
 2. het gamesaldo van de onderlinge wedstrijden
 3. het puntensaldo van de onderlinge wedstrijden
 4. het gamesaldo van alle wedstrijden
 5. het puntensaldo van alle wedstrijden
 6. het lot
In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.

Hoofdsponsor TTV Die Meede
Prijzen

Zowel in het enkel- als het dubbelspel zijn per klasse twee prijzen te winnen. De verenigingen zullen daarnaast strijden om de "Gebr. van Dijk Wisselbeker". De puntentelling voor deze wisselbeker is:
 • 1e prijs enkelspel: 5 punten
 • 2e prijs enkelspel: 3 punten
 • 1e prijs dubbelspel: 4 punten
 • 2e prijs dubbelspel: 2 punten

Nevensponsoren TTV Die MeedeHuisregels Sporthal De Amerhal

Binnen de Amerhal gelden de volgende huisregels:
 • Toegang tot de zaal is voorbehouden aan deelnemers, toernooileiding en eventuele begeleiding van jeugdspelers. Toeschouwers worden vriendelijk verzocht om op de tribune plaats te nemen.
 • De zaal mag alleen betreden worden met schoeisel dat niet buiten gedragen is en geen strepen op de speelvloer achterlaat.
 • Roken, eten en drinken is niet toegestaan in de speelzaal, de kleedkamers en op de tribune. In Café Bar de Amerhal zijn diverse dranken, snacks en belegde broodjes te verkrijgen.
 • De speelzaal is te bereiken via de eigen kleedkamer.
 • Sporthal en Café-Bar De Amerhal, TTV Die Meede en de toernooileiding stellen zich niet aansprakelijk voor enige schade, letsel en diefstal die voor, tijdens of na het toernooi wordt opgelopen.


Uitnodiging & Aanmelding

De inschrijving is geopend! De uitnodiging vind je hieronder. Het inschrijfformulier voor spelers die zich niet via zijn/ haar eigen vereniging opgeven vind je via deze link. Die Meede leden geven zich op via het formulier onder Toernooien (zie menu hierboven). Verenigingen kunnen gebruik maken van dit formulier.