maandag 28 september 2020

Die Meede teams goed van start in de NTTB najaarscompetitie!

De eerste twee weken van de NTTB najaarscompetitie zitten er op. Vanwege COVID-19 worden er geen dubbel wedstrijden gespeeld, dus de uitslagen zijn nog even onwennig.

De overall uitslag voorspelt een interessant seizoen 70-29! Met andere woorden: 70% van de wedstrijden werd gewonnen!


DM1 startte met 2 overwinningen van 7-2 en staat daarmee aan de leiding in de eerste klasse B. Adri bleef knap beide wedstrijden ongeslagen.

DM2 deed hetzelfde in de eerste klasse C en heeft hier een puntje voorsprong op Stiphout 1. Bij ' ut twedde' is het Nico die nog op 100% score staat.

DM3 staat in een poule met 5 en had de tweede week een vrije week. Met de 6-3 overwinning uit week 1 kan het team zich nog zeker op de bovenste plekken in de derde klasse F richten. Sven en Chris bleven ongeslagen.

DM4 heeft het moeiijk in de derde klasse E. In week 1 was titelkandidaat Irene duidelijk te sterk (8-1). In week 2 was het verlies (4-5) draaglijker, maar de eerste donkere wolken zijn al zichtbaar.

DM5 had een droom start. Met 2x 9-0 werden de eerste tegenstanders opzij gezet en na 2 weken bedraagt de voorsprong op de nr 2 maar liefst 6 (!) punten. 

DM6 daarentegen had een valse start in week 1. De titelkandidaat verslikte zich tegen HITA'79 3 (4-5), maar herstelde zich knap in week 2 door met 9-0 van BSM 3 te winnen en daarmee de leiding in 6e klasse E te pakken.

Met 4 van de 6 teams aan de top van de ranglijst kan zeker gesproken worden van ORANJE BOVEN!


Programma voor komende week:


Thuis

DM5 - TTVE 2

DM6 - LUTO 7

Uit:

Kruiskamp'81 2 - DM1

TTCV 3         - DM2

Waalwijk 2     - DM3

Batswingers 1  - DM4

SeniorPlaza | Oranje boven - SeniorPlaza


Geen opmerkingen:

Een reactie posten