woensdag 13 juni 2012

Samenwerking TTV Die Meede en Sport EuropeAls sinds jaar en dag is Wim Bloemer actief als vertegenwoordigend agent voor Sport Europe. Sinds kort echter, hebben TTV Die Meede en Sport Europe een overeenkomst gesloten zodat voortaan alle leden die via Wim Bloemer hun tafeltennis materialen inkopen, standaard een korting van 10% krijgen op de Sport Europe catalogus/webshop prijs!

Bovendien wordt over alle materialen die ingekocht worden via Wim Bloemer ook nog eens een afdracht aan de verenigingskas gedaan. Daarmee fungeert Sport Europe dus tevens als sponsor van TTV Die Meede.

Voor advies betreffende aanschaf van nieuw materiaal kun je ook nog steeds terecht bij Wim Bloemer. Senioren die deelnemen aan de trainingen kunnen uiteraard ook advies inwinnen bij trainer Joost Speekenbrink. Wim Bloemer blijft wel het aanspreekpunt voor bestellingen bij Sport Europe. Wim is gedurende het seizoen bijna elke dinsdagavond, en afhankelijk van competitiewedstrijden ook de vrijdagavonden, in de Amerhal te vinden.

Als je zelf wilt kijken wat er zoal beschikbaar is aan materialen bij Sport Europe, kan dat natuurlijk ook. Wim heeft catalogi ter inzage, maar je kunt natuurlijk ook terecht op de Sport Europe website:

http://www.sporteurope.nl ( voor de webshop klik op het tafeltennisbatje linksboven )

Bestellingen wel graag direct bij Wim plaatsen, zodat je zelf de ledenkorting en ook de vereniging haar bijdrage ontvangt.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Wim Bloemer of Ruud Verhoeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten