Die Meede Toernooi


Op zondag 27 januari 2019 wordt voor de 46e keer het Die Meede toernooi gehouden. We hopen jullie ook deze keer weer allemaal te mogen verwelkomen in sporthal De Amerhal in Made!

Uitnodiging & Aanmelding

Links naar de uitnodiging en de aanmeldformulieren vind je hieronder. Gelieve de inschrijfgelden direct na aanmelding over te maken, zodat de inschrijving door ons definitief gemaakt kan worden. Betaling op de toernooidag zelf is niet mogelijk. Aanmeldingen bij voorkeur via je vereniging. Mocht deze geen optie tot aanmelding voor toernooien bieden, dan kun je het online formulier voor individuele aanmeldingen gebruiken.

Toernooisponsor

Het Die Meede toernooi 2019 wordt gesponsord door William Schilderwerken.

Deelnemers

Hieronder volgt binnenkort de link naar de deelnemerslijst. Pouleindelingen en speelschema's zullen kort voor de toernooidag worden gepubliceerd op toernooi.nl en zijn onder voorbehoud van wijzigingen t.g.v. eventuele last-minute afmeldingen van deelnemers.

Gedurende en na afloop van het toernooi zullen alle wedstrijd- en toernooiresultaten terug te lezen zijn op toernooi.nl.

LET OP: Voor NTTB leden worden onderlinge resultaten in het enkelspel ook verwerkt in de ELO rating!

Speellocatie

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Amerhal, Lignestraat 58 in Made. De routebeschrijving via Google Maps vind je via deze link.

Aanvang & Aanwezigheid

Het toernooi begint om 9.00 uur. Deelnemers worden verwacht om 8.45 uur aanwezig te zijn. Melden bij aankomst is niet nodig. Indien men niet op tijd aanwezig is voor aanvang van een wedstrijd, dan wordt deze als verloren beschouwd.

Bij verhindering graag zo spoedig mogelijk afmelden. Afmelden tot twee dagen voor het toernooi kan per e-mail. Afmelden op de (dag voor de) toernooidag zelf kan telefonisch bij de toernooileiding (Adri Verhoeve 06-83693680). Let op: na afmelding geen restitutie van inschrijfgeld.

Opzet Toernooi

Zowel bij het enkel- als het dubbelspel wordt gestart met een poulefase, gevolgd door finaleronden volgens het afvalsysteem. Voor de poulefase wordt gestreefd naar een indeling met poules van vijf spelers bij het enkelspel en poules van vier koppels bij het dubbelspel. Per poule gaan er twee spelers/koppels door naar de finaleronden. Bij een gelijk aantal gewonnen poule-wedstrijden telt achtereenvolgens:
 1. het onderlinge resultaat
 2. het gamesaldo van de onderlinge wedstrijden
 3. het puntensaldo van de onderlinge wedstrijden
 4. het gamesaldo van alle wedstrijden
 5. het puntensaldo van alle wedstrijden
 6. het lot
In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist de toernooileiding.

Prijzen

Zowel in het enkel- als het dubbelspel zijn per klasse twee prijzen te winnen. De verenigingen zullen daarnaast strijden om de "Gebr. van Dijk Wisselbeker". De puntentelling voor deze wisselbeker is:
 • 1e prijs enkelspel: 5 punten
 • 2e prijs enkelspel: 3 punten
 • 1e prijs dubbelspel: 4 punten
 • 2e prijs dubbelspel: 2 punten

Huisregels Sporthal De Amerhal

Binnen de Amerhal gelden de volgende huisregels:
 1. Toegang tot de zaal is voorbehouden aan deelnemers, toernooileiding en eventuele begeleiding van jeugdspelers. Toeschouwers worden vriendelijk verzocht om op de tribune plaats te nemen.
 2. De zaal mag alleen betreden worden met schoeisel dat niet buiten gedragen is en geen strepen op de speelvloer achterlaat.
 3. Roken, eten en drinken is niet toegestaan in de speelzaal, de kleedkamers en op de tribune. In Café Bar de Amerhal zijn diverse dranken, snacks en belegde broodjes te verkrijgen.
 4. De speelzaal is te bereiken via de eigen kleedkamer.
 5. Sporthal en Café-Bar De Amerhal, TTV Die Meede en de toernooileiding stellen zich niet aansprakelijk voor enige schade, letsel en diefstal die voor, tijdens of na het toernooi wordt opgelopen.