zondag 27 mei 2018

Familietoernooi weer gezellig en geslaagd!

Afgelopen vrijdag 25 mei om 19.00 stipt stonden de tafeltennistafels in de Amerhal klaar voor het jaarlijkse familietoernooi. Met zo'n 25 deelnemers werd het ook dit jaar weer een leuke editie. Zowel jeugd- als seniorleden hadden één of meer familieleden (ouders, kinderen, broers en zussen) opgetrommeld om er een gezellig avondje tafeltennis van te maken.


Er werd gespeeld in koppels, waarbij de familiebanden netjes aangehouden werden. In totaal werden zes ronden gespeeld; uiteraard niet zonder tussendoor even een drankje te doen in de kantine! Dat was ook wel nodig met dit warme weer. Nadat alle zes ronden gespeeld waren, werden voor elk koppel alle gemaakte punten bij elkaar opgeteld om de eindstand op te maken. Glorieuze winnaars waren dit jaar Quinlan Buijs en zijn moeder Jessica. Een dikke proficiat!


Uiteraard werd ook na het toernooi nog gezellig nagekletst en ook nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om vrijuit een balletje te slaan. Volgend jaar zien we iedereen hopelijk terug voor weer een mooie editie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten