zondag 15 april 2018

Nipt verlies jeugd tegen koploper

De op-een-na-laatste wedstrijd van dit seizoen bracht ons jeugdteam opnieuw naar het verre Zeeland. Ditmaal was koploper SAR de ontvangende vereniging. Zo eenvoudig als vorige week zou het dus zeker niet worden...

Aanvankelijk leek het erop dat SAR met een ruime overwinning aan de haal zou gaan. Maar Amber, Bo en Quinlan lieten zich niet zomaar puntloos naar huis sturen! In de eerste speelronde wist alleen Quinlan zijn partij (knap in vijf games) te winnen. Ook het dubbel en de daaropvolgende twee enkelspelen gingen verloren.

Met een 5-1 achterstand wist onze dames en heer echter een tandje bij te zetten. Alledrie wisten zij hun partij te winnen en zodoende met een 5-4 stand de spanning volledig terug te brengen. Quinlan wist daarbij tegenstandster Shanaya haar pas tweede partij van deze competitie af te snoepen; een knappe prestatie!

In de laatste pot moest Bo het opnemen tegen de Zeeuwse kopman Lars. Deze bleek echter teveel gehecht aan zijn nog ongeslagen status, wat dus een nipte nederlaag voor jDM1 opleverde.

Al met al een knappe prestatie van ons jeugdteam, dat met nog één wedstrijd te gaan met zes punten voorsprong op de nummer 5 de veilige 4e plaats voor t grijpen heeft. Volgende week ontvangen ze in de Amerhal de directe concurrent voor plaats 4, Arnemuiden...

Spanning verzekerd dus, aanstaande zaterdag om 10.00 in de Amerhal. Supporters welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten