zondag 8 april 2018

Jeugd doet goede zaken!

Ons jeugdteam had deze week weer een flinke reis voor de boeg. De uitwedstrijd in speelweek 8 bracht ze naar het Zeeuwse Yerseke. Om aansluiting met de middenmoot te houden moest er gescoord gaan worden tegen de hekkensluiter. En dat lukte bijzonder goed!

Yoeri, Amber en Quinlan wisten alledrie hun eerste wedstrijd te winnen, Yoeri hoefde slechts één game af te geven en Amber en Quinlan wonnen zelfs in straight games (3-0). Het dubbelspel bleek lastiger. Yoeri en Amber moesten de eerste twee games aan de tegenstander laten, maar daarna kwamen ze op stoom, wisten de wedstrijd knap om te draaien en in vijf games knap naar zich toe te trekken. Tussenstand 0-4.

Dat bleek het breekpunt voor de tegenstander: met uitzondering van één game die Amber nog in moet leveren, werden alle wedstrijden in het vervolg in straight games gewonnen. Wel moet daarbij opgemerkt worden dat Yoeri's laatste tegenstander helaas op moest geven en deze wedstrijd dus niet meer gespeeld werd. De eindstand werd daarmee 0-10. Hele belangrijke punten, waarmee elke ze op voorlopig even op plaats 3 op de ranglijst bivakkeren. JDM3 draait dus weer netjes mee in de middenmoot in deze 4e klasse poule!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten