zaterdag 10 maart 2018

Jeugd boekt knappe winst op koploper!

In speelweek 4 van de voorjaarscompetitie speelde onze jeugd thuis tegen koploper SAR '72 uit Kloosterzande. Namens J-DM1 speelden Amber, Bo en Yoeri een uitstekende wedstrijd. Alledrie droegen ze hun steentje bij aan een knappe 6-4 overwinning! 

In de eerste ronde enkelspelen hadden zowel Amber als Yoeri de langste adem in zeer spannende vijfgamers. Amber won game vijf met 11-9 en Yoeri met 15-13. Ook het daaropvolgende dubbel was spannend en werd in de vierde game  in het voordeel van Amber en Bo beslist.


 Toen Bo en Amber daarna beiden ook hun enkelspel wisten te winnen, stond er zowaar een 5-1 stand op 't bord en leek een heel ruime overwinning in de maak. Hoewel de Zeeuwse tegenstanders de schade in het vervolg konden beperken, wist Bo met haar tweede winstpartij wel een knappe en verdiende overwinning op de koploper veilig te stellen. Proficiat met deze knappe overwinning!!

Volgende week wacht een uitwedstrijd in Arnemuiden, waarna de balans na de eerste competitiehelft opgemaakt kan gaan worden. Op dit moment draaien onze jongens en meiden in ieder geval netjes mee in de 4e klasse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten