woensdag 24 januari 2018

Aanstaande zondag 45e Die Meede toernooi!

Aanstaande zondag organiseert TTV Die Meede voor de 45e keer haar jaarlijkse regionale tafeltennis toernooi. Met diverse spelers uit de hoogste klassen van de regionale NTTB competitie en ruim 140 deelnemers van meer dan 20 verenigingen uit de regio en ver daarbuiten (Rotterdam, Enschede, Gierle (B)) is het toernooi weer sterk en breed bezet. En uiteraard is TTV Die Meede zelf ook ruim vertegenwoordigd!

Het toernooi omvat zowel enkel- als dubbelspel. Met twee jeugd- en vijf seniorenklassen, spelend op in totaal 27 wedstrijdtafels, zal de Amerhal geheel gevuld zijn. Om de wedstrijden om 9.00 te kunnen laten beginnen, verzoeken we de deelnemers om om 8.45 aanwezig te zijn! De afsluitende enkelspel finales en daaropvolgend de prijsuitreikingen staan gepland vanaf 16:30 voor de jeugd en 18:00 voor de senioren.

Ook de tombolacommissie heeft dit jaar niet stilgezeten en heeft weer vele mooie prijzen geregeld voor de jaarlijkse tombola tijdens het toernooi. De inkomsten uit deze tombola helpen TTV Die Meede elk jaar weer om een toernooi van dit kaliber te kunnen blijven organiseren.

Het belooft dus weer een hele mooie tafeltennisdag te worden aanstaande zondag. Ook supporters zijn van harte welkom, dus kom zeker even een kijkje nemen in de Amerhal!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten