zondag 3 december 2017

Winst en verlies bij laatste thuiswedstrijden jeugd

In speelweek 9 van de najaarscompetitie stonden de laatste thuiswedstrijden voor onze jeugdteams op het programma. JDM1 ontving team 1 van De Pin Pongers  en JDM2 kreeg De Batswingers op bezoek.

JDM1 wist met een 8-2 overwinning de nodige punten te pakken. Amber en Nooraldeen wonnen  beiden 2 van hun 3 partijen. Alleen Jim Raats bleek te sterk. Bo bleek uiteindelijk de matchwinner deze keer, met 3 gewonnen partijen. Ook wisten Amber en Bo in een ware thriller (13-11 in de vijfde game) het dubbel binnen te slepen. Met deze knappe overwinning staat JDM1 nu op de derde plaats op de ranglijst in poule 4B. De nummers 1 en 2 zijn inmiddels buiten bereik, waarmee de laatste uitwedstrijd, komende zaterdag tegen TIOS '51, in het teken zal staan van het zeker stellen van plaats 3.


JDM2 ontving in Batswingers een inmiddels aardig bekende tegenstander. Yoeri, Koen en Muhamed traden aan tegen oud-clubgenoot Remco, Xingnan en Toon. Voor Koen zaten er weliswaar geen winstpotten in, maar toch kwam hij tegen Remco en Toon enkele keren erg dicht bij gamewinst. Yoeri en Muhamed wisten beiden wel een pot binnen te slepen. Yoeri versloeg Toon in 5 spannende games en Muhamed wist Remco in straight sets te verslaan. Het dubbel was een prooi voor Batswingers, wat een eindstand van 2-8 opleverde. Volgende week sluit JDM2 de competitie af met een uitwedstrijd tegen Waalwijk. Wellicht dat onze jongens de competitie af kunnen sluiten met een paar mooie overwinningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten