zaterdag 9 december 2017

Jeugd sluit najaarscompetitie positief af

In de tiende en laatste speelweek speelden onze jeugdteams beiden een uitwedstrijd. JDM1 reisde af naar Tilburg voor hun wedstrijd tegen TIOS '51 en JDM2 speelde in en tegen Waalwijk.

Bij JDM1 speelden Amber, Bo en Nooraldeen voor het veiligstellen van plaats 3 in de poule. Daarvoor waren 8 punten nodig en - alsof ze het erom deden - ze sloten de competitie af met een 2-8 overwinning! Amber en Bo wisten alledrie hun enkelpartijen te winnen en ook het dubbel wonnen ze in straight sets. Nooraldeen verloor weliswaar zijn eerste twee partijen, maar wist zijn seizoen ook positief af te sluiten met een overwinning in vijf games op Julia. Met deze overwinning eindigt JDM1 met 57 punten netjes op de derde plaats in poule B van klasse J4. Knap gedaan!

JDM1 in actie in Tilburg.
Voor JDM2 stond er vooral nog eer op het spel. De jongens hebben dit seizoen weer de nodige competitie ervaring opgedaan en het doel voor deze wedstrijd was de competitie op een positieve manier af te sluiten. Jasper, Muhamed en Koen wisten deze opdracht goed invulling te geven tegen het sterkere Waalwijk. Hoewel kopvrouw Anne inderdaad een maatje te sterk bleek, wisten Jasper en Koen beiden tegenstander Viggo te verslaan en wist Muhamed te winnen van Jochem. Voor alledrie dus een overwinning in de pocket deze speeldag! Met 26 punten eindigt JDM2 op de zesde plaats in poule B van klasse J5.

Wordt vervolgd eind januari, wanneer de voorjaarscompetitie weer van start gaat...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten