zaterdag 28 oktober 2017

Winst en verlies voor Die Meede jeugd

In de laatste speelweek van de eerste helft van de najaarscompetitie speelden onze jeugdteams beiden een uitwedstrijd. DM-J1 ging op bezoek bij de Pin Pongers in de Wouwse Plantage en DM-J2 reisde af naar Gilze voor hun wedstrijd tegen de Batswingers.

Voor DM-J1 moesten onze meiden Amber en Bo het deze week samen op gaan knappen. Ondanks de 3-0 achterstand die dat opleverde, waren de meiden supergemotiveerd om een goed resultaat neer te zetten. Dat lukte dan ook wonderbaarlijk goed: de 3-0 achterstand werd resoluut omgebogen in een 3-7 overwinning! Alleen bij het dubbelspel en de twee volgende enkelspelen werd een game ingeleverd. De overige wedstrijden ging allemaal in drie (soms wel nipte) games naar Amber en Bo. Met deze uitslag blijft DM-J1 knap meedraaien in de bovenste helft van poule J4B!
Twee trotse meiden na hun overwinning!
Voor DM-J2 was duidelijk dat het een pittige ochtend ging worden tegen koploper Batswingers. Het krachtsverschil was inderdaad behoorlijk, en in de eerste ronde enkelspel werden er nog geen games gepakt door Yoeri, Jasper en Koen. Ook in het dubbel konden Yoeri en Jasper geen potten breken. In het vervolg bleven de punten ook elke wedstrijd bij de tegenstander, wat een 10-0 eindstand op het bord bracht. Ondanks de harde cijfers was het goed te zien dat onze jongens de tegenstand wel op wisten te voeren. Yoeri verloor met het kleinst mogelijke verschil tegen Xingnan: 13-11 in de vijfde game. Ook Jasper moest tegen Ivana pas in de vijfde game buigen. Koen wist tegen Xingnan knap een game binnen te slepen en Jasper deed hetzelfde tegen Ivana. Met dezelfde instelling zullen onze jongens in de komende weken zeker weer de nodige punten gaan pakken. Op naar de tweede competitiehelft!
Yoeri in actie tegen Ivana.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten