zaterdag 7 oktober 2017

Spanning en sportieve strijd bij jeugd Die Meede

Waar ons tweede jeugdteam deze week vrij van spelen was, mocht DM-J1 op bezoek bij buurvereniging Smash in Geertruidenberg. Met de derde plaats op de ranglijst op het spel was er weer mooie strijd te verwachten achter de tafel. Het werd dan ook een wedstrijd vol spanning. Hoewel onze jongens en meiden uiteindelijk een nipt verlies moesten incasseren, hielden ze op de ranglijst nog een puntje voorsprong over op Smash.

DM-J1 begon de wedstrijd sterk, met winstpartijen voor Nooraldeen en Bo. Invaller Yoeri streed daarna voor wat ie waard was, maar kon tegenstander Lars niet van zijn 100% score af krijgen. Ook het dubbel en het daaropvolgende enkelspel van Nooraldeen tegen Rowan waren prooi voor Smash.

Met een 2-3 achterstand op het bord, lag de druk op Yoeri's schouders om in t spoor van Smash te blijven. Yoeri pakte netjes de eerste twee games, maar games drie en vier gingen naar tegenstander Alex. In een razend spannende vijfde set hield Yoeri het hoofd koel en zette met zijn eerste overwinning in de vierde klasse de 3-3 op het scorebord!

Yoeri valt sterk in bij team 1.
Na de knappe overwinning van Yoeri, zette tegenstander Smash een tandje bij. Bo, Yoeri en Nooraldeen verloren alle drie hun partij, waarmee het opeens 6-3 stond. In de laatste wedstrijd van de ochtend was het aan Bo om het verlies beperkt te houden. En dat lukte. In vier games won ze van Alex! En dat laatste punt was nu net genoeg voor behoud van plaats drie op de ranglijst...

Volgende week is DM-J1 vrij. DM-J2 gaat naar Vlijmen, op bezoek bij Hooghei. Alvast succes jongens!

1 opmerking: