zondag 22 oktober 2017

Aankondiging 45e Die Meede toernooi

Op zondag 28 januari 2018 organiseert TTV Die Meede weer het jaarlijkse Die Meede toernooi. In sporthal de Amerhal in Made zal weer in alle gezelligheid en sportiviteit gestreden worden om de prijzen in het enkel- en dubbelspel, alsmede om de Gebr. Van Dijk verenigingsbeker. Jeugd en senioren zullen op in totaal 32 tafels de strijd aangaan.

Het toernooi staat open voor zowel NTTB spelers als spelers bij regionale bonden, zoals TTB de Baronie en TTL. De inschrijftermijn sluit op 15 december of wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. De afgelopen jaren was het toernooi volledig volgeboekt, dus schrijf je snel in!

Op onze website vind je meer informatie over het Die Meede toernooi. Inschrijven bij voorkeur via de wedstrijdsecretaris of toernooiencoordinator van je eigen vereniging. Mocht je vereniging geen uitnodiging per email ontvangen hebben, dan kun je de uitnodiging en het inschrijfformulier van de toernooi website downloaden of via toernooi@ttvdiemeede.nl opvragen. Individueel inschrijven via het online inschrijfformulier op de website kan natuurlijk ook.

Wij hopen jullie op 28 januari allemaal weer in Made te mogen verwelkomen!