zaterdag 30 september 2017

Remise en verlies voor Die Meede jeugd

In de derde speelweek van de najaarscompetitie speelden beide jeugdteams van Die Meede een thuiswedstrijd. DM-J1 ontving Belcrum 1 en DM-J2 trad aan tegen Rally 4 (Wijk en Aalburg).

Voor team DM-J1 speelden deze ronde Nooraldeen, Bo en invaller Yoeri (Amber was verhinderd). Het werd zoals verwacht ook deze week weer spannend. De opening was voor Die Meede met overwinningen van Nooraldeen en Bo. Na het dubbelspel stond het echter weer gelijk: 2-2. Een tandje erbij dus... en met twee spannende vijfgamers in het voordeel van Bo en Nooraldeen stond het zowaar 4-2. Hoewel Yoeri goed inviel, waren de tegenstanders uit de vierde klasse hem nog een beetje te machtig. Hij kon helaas geen punten binnenslepen. Gelukkig wist Bo haar derde wedstrijd binnen te slepen, waarmee het vijfde punt een feit was. In de laatste partij vocht Nooraldeen voor wat hij waard was, maar hij kwam in game vijf uiteindelijk nèt te kort. Hiermee kwam een 5-5 eindstand op het scorebord bij DM-J1.


Team DM-J2 had een pittige ochtend tegen de jeugd uit Wijk en Aalburg. Koen, Jasper en Muhamed werkten er hard voor, maar keken na de eerste ronde enkelspel en het dubbelspel toch tegen een 1-3 achterstand aan. Het was Muhamed die zijn wedstrijd had weten te winnen. Na het dubbel volgde Jasper Muhamed's voorbeeld en wist in vijf games de 2-3 op het bord te zetten. Helaas was daarmee de pijp een beetje leeg voor onze jongens. Hoewel er zeker nog spannende potten bij waren, trok Rally telkens aan het langste eind. Zij wisten dan ook een ruime 2-8 overwinning mee terug naar huis te nemen. Positief voor DM-J2 was dat Jasper zijn eerste winstpartij in deze competitie wist te noteren!

De volgende wedstrijd is er voor beide teams weer eentje op locatie. DM-J1 gaat komende zaterdag op bezoek bij de buren van Smash in Geertruidenberg. DM-J2 speelt hun volgende wedstrijd een week later. Ze reizen dan af naar Vlijmen voor hun wedstrijd tegen Hooghei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten