maandag 25 september 2017

Jeugd pakt eerste winst!

Nooraldeen in actie.
Na vorige week degelijk gestart te zijn met een gelijkspel in Valkenswaard, gingen Amber, Bo en Nooraldeen deze zaterdagochtend thuis in de Amerhal strijden voor de eerste teamwinst voor DM-J1 in de 4e klasse. Tegenstander was TIOS '51 uit Tilburg. De start was voortvarend te noemen; Amber en Bo wisten beiden hun eerste wedstrijd te winnen. Nooraldeen greep helaas in 5 sets net mis, maar Bo en Amber brachten met een solide overwinning in het dubbelspel een 3-1 voorsprong op het scorebord. In de tweede ronde enkelspel wist alleen Amber te winnen, waarmee bleef de voorsprong slonk naar 4-3. In de laatste wedstrijden wist DM-J1 de voorspong echter niet alleen vast te houden, maar ook netjes uit te bouwen. Drie overwinningen op rij leverden een hele mooie 7-3 teamoverwinning op. DM-J1 trekt de stijgende lijn van afgelopen voorjaar goed door!
Jasper en Muhamed tijdens het dubbelspel


DM-J2 kon deze week helaas maar twee spelers op de been brengen. Muhamed en Jasper begonnen dus al met een 0-3 achterstand tegen het tweede jeugdteam van Waalwijk. De eerst twee enkelselen gingen beiden verloren, maar het dubbelspel van Muhamed en Jasper bracht het eerste punt voor DM-J2 op het scorebord. Dat gaf met name Muhamed extra inspiratie en hij wist zijn twee volgende wedstrijden dan ook te winnen. Jasper wist in zijn beide wedstrijden ook meer druk op de tegenstander te zetten, maar kon de stijgende lijn nog niet omzetten in overwinningen. Eindstand 3-7.

Volgende week spelen beide jeugdteams weer een thuiswedstrijd. Team 1 ontvangt Belcrum 1 en team 2 neemt het op tegen Rally 4. Voor beide teams een directe concurrent op de ranglijst, wat ongetwijfeld weer mooie, sportieve strijd op gaat leveren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten