vrijdag 5 mei 2017

Ut Twedde behoudend aan ’t eind.

Voor Ut Twedde van TTV Die Meede stond er in de laatste week van de NTTB competitie regio Zuid-West niets meer op het spel. In de laatste wedstrijd reisde Marco met “ the straten makende Wizard 

uit Hooge-Zwaluwe” vanuit Dorst naar Breda. Invaller Mathieu was uit Terheijden gekomen en de 3e man, Marcel, was met de fiets neergestreken in Breda.

Ut Twedde al zeker van het kampioenschap moest in deze uitwedstrijd nog wel zijn sportieve plicht vervullen. Een wedstrijd gewonnen geven was zeker niet aan de orde daar op deze zaterdag middag de scores in Etten-Leur nipt werden bijgehouden. Als Belcrum 7 punten zou halen dan moest men in Etten-Leur genoegen nemen met degradatie. Na een zwak begin in de eerste 4 wedstrijden en een 1-3 achterstand voor Ut Twedde was het Joost “ the Wizard ” die net voordat hij weg ging nog een tip gaf. En wat denk je dan : Jawel Ut Twedde ging weer scoren. Het was  Marcel die Guus van tafel veegde en Marco totaal uitgelaten won van Martien in een wedstrijdje wie het hardst kon slaan. Tussenstand 3-3. Helaas verloor Mathieu tussen deze 2 partijen zijn wedstrijd waardoor het 3-4 was voor Belcrum.

De laatste 3 wedstrijden mochten niet verloren gaan om Tanaka ( Etten-Leur ) nog te helpen.

In de 8e partij trad Mathieu aan tegen Guus. In een gelijk opgaande wedstrijd was het Mathieu die de trekker voor Belcrum overhaalde. Mathieu won met 11-9 in de 5e set en zo kwam de stand op 4-4. Dit betekende voor Belcrum de gevreesde degradatie.


Dat Marcel in 4 sets verloor van Martien kon de pijn nog drukken maar dat Marco in de laatste partij ook nog won van Louw en zo de eindstand op 5-5 zette deed het gemopper aan Belcrum kant niet stommen.

Ut Twedde gaat naar de 1e klas !!! 

Dat werd nog even gevierd in Breda.

Zo kwam er met maar 1 nederlaag voor Ut Twedde een eind aan een mooi seizoen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten