zaterdag 20 mei 2017

REÜNIE TTV Die Meede.

Op zaterdag 13 mei 2017 was het dan zover voor Tafel Tennis Vereniging Die Meede.
De lang geplande reünie stond op het programma.
De organisatie commissie, Adri Verhoeve en Marcel van Groesen, hadden alles in het werk gesteld om via vele kanalen leden terug te vinden.
Oude ledenlijsten, Facebook en internet. Er waren zelfs visite kaartjes gedrukt om zoveel mogelijk mensen er aan te herinneren dat ze 13 mei in de agenda moesten plaatsen.

Er was speciaal voor 2017 gekozen omdat dit jaar TTV Die Meede, opgericht in 1972 , 45 jaar bestond en er verder geen festiviteiten op het programma stonden. Plaats van handeling was sporthal Amerhal omdat TTV Die Meede vanaf het begin ( 1979 ) hier zijn thuis heeft. De eerste 7 jaar heeft men in het helaas gesloopte Patronaat gespeeld.

Vanaf 14.00 uur was de sporthal geopend en kon men onder het genot van een hapje en drankje nog eens terug kijken op de geweldige tijd die men beleefd had en nog heeft op deze Mayse club.

Zelfs leden afkomstig uit Apeldoorn, Biddinghuizen, Amsterdam, Vlijmen, Drunen, Kaatsheuvel hadden de reis naar Made gemaakt om aanwezig te zijn.

Het complete archief was aanwezig, verenigingsfoto’s, uitslagen van DM toernooien, clubkampioenschappen, competities en vele andere zaken. De verenigingsfoto’s werden met veel gelach en bewondering bekeken. In de zaal waren zo’n 8-tal tafels opgezet om diegene die interesse hadden elkaar nog eens uit te dagen. Om sommige tafels werd zelfs zeer fanatiek gestreden.
Tot slot van deze middag waren er de foto momenten. Na de groepsfoto werd er nog meer gezellige foto’s gemaakt met de reünie lijst.


( voor meer foto's : https://goo.gl/photos/JWoeW1FddYugQ3pe8 )

Rond de klok van 18.00 uur kwam er langzaam een einde aan deze geweldige middag.
Vele verhalen, herinneringen en contacten zijn deze middag gedeeld.

TTV Die Meede kan dan ook terug kijken op een geslaagd evenement en zal zeker over 5 jaar deze reünie een herhaling gaan geven want dan zal het 50 jarig jubileum gevierd gaan worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten