zondag 2 april 2017

Ut Twedde blijft koploper

Vrijdag 1 april stond een thuiswedstrijd tegen, mede favoriet voor de titel, Smash Geertruidenberg op het programma. Kort voor de wedstrijd werd binnen het team bekend gemaakt dat Nico niet kon spelen vanwege een blessure. Aangezien Marco al op de lijst stond om in te vallen bij het 1e moest er een noodscenario aan te pas komen om 3 spelers op de lijst te krijgen. Marco ging deze avond voor zowel zijn eigen team spelen als invallen zoals als eerder was afgesproken. Het team werd volmaakt door Michel en Marcel. Smash trad aan met Ralph, Samir en Rowald.

Marco startte sterk tegen Samir ( 3 sets winst ) waarna Marcel tegen Ralph wel een aardige pot speelde maar geen moment aan de overwinning kon ruiken ( 3 sets verlies ). Michel liet zien goed in vorm te zijn door in 3 sets te winnen. Marco, intussen al een wedstrijd gespeeld op tafel 1, trad terug op zijn eigen tafel voor het dubbel met Michel. Een eerste alles zeggende set werd gepakt na een 1-8 achterstand. ( 12-10 ). Hierna stoomde de M’s door naar een knappe 4 sets overwinning. Marcel en Marco pakte hierna ook hun partij en er stond een fraaie 5-1 op het scorebord.

Toen was het even gedaan met de pret want Smash kwam terug tot 5-3. Daar het 3e team ( LUTO – Tilburg ) in de titel race intussen met 9-1 had gewonnen betekende dit dat zij in ieder geval een aantal punten gingen inhalen. Voor aanvang van deze avond stonden Smash en LUTO op 5 punten gedeeld 2e. Michel kon wederom heel sterk zijn 2 winstpartij boeken en de stand op 6-3 zetten. Hierna kon Marco voor de afsluiting van de avond zorgen. Tegen de sterke Ralph zette hij alles op alles maar het lukte hem net niet. In 3 nipte sets was het Ralph die de eindstand op 6-4 bepaalde. Zo slonk de voorsprong van Die Meede 2 van 5 naar 2 punten. A.s. vrijdag 7 april staat de topper op het programma.

De nummer 1 ( Die Meede 2 ) en 2 ( LUTO ) strijden dan in de Madese sporthal Amerhal tegen elkaar. Die Meede 2 heeft een voorsprong van 2 punten te verdedigen met in de wetenschap dat in de uitwedstrijd met 7-3 werd gewonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten