zondag 12 februari 2017

Verslag Smash 1 – Die Meede 2

Nadat alle omstandigheden waren getrotseerd (sneeuw) kwamen we aan in het mooie Geertruidenberg. De punten moesten worden binnen gehaald door Nico, Marco en Michel, onze tegenstanders waren Samir, Ralph en Rowald.

Marco en Nico zorgden vrij snel en makkelijk voor een 0-2 voorsprong, daarna kon Michel aan de bak tegen Ralph. Na een heerlijke 5-setter en schitterend spel over en weer, trok Ralph uiteindelijk de overwinning naar zich toe. In de dubbel namen Samir en Rowald tegen Marco en Nico een flinke voorsprong in de 1e game, door een ongelofelijk escape wist Die Meede toch de 1e game te winnen en daarna werd het vrij gemakkelijk 1-3.

Daarna werden 3 wedstrijden in 5 games beslist, waarvan 2 in het voordeel van Die Meede, kortom spannende wedstrijden. Michel won vrij eenvoudig van Rowald en Marco kon geen potten breken tegen een goede spelende Ralph.

Ondanks een overwinning van 7-3 was het geen gemakkelijke avond en werden de punten hartelijk meegenomen door Die Meede. Na de wedstrijd werd nog hartelijk gelachen en een gezellig biertje gedronken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten