zondag 19 februari 2017

Eerste echte test voor DM2

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de eerste echte test voor Die Meede 2 in de strijd voor het kampioenschap.

Luto was vertegenwoordigd door Dennis, Marcel & Martijn en Die Meede door Marco, Nico en Michel. Al snel werd duidelijk dat ‘’ut twedde’’ hier niet kwam om er een gelijk spelletje uit te halen maar dat ze direct van plan waren om de concurrent op een achterstand op de ranglijst de trakteren.

De eerste 3 potten gingen zonder heel goed spel naar Die Meede wat direct resulteerde in een tussenstand van 0-3. De dubbel werd toch wat teleurstellend verloren nipt in de 5e set door Marco & Nico. De volgende 3 enkelspelen ging in een hoog tempo voorbij waarbij er 2x werd gewonnen met 3-0 en helaas 1x werd verloren (Jammer Michel L).

Tussenstand hiermee was 2-5. Michel stroopte vervolgens zijn mauwen op en haalde een prachtige overwinning met goed spel op Martijn, hierbij was de overwinning een feit. Marco zette de zegekar voort door een degelijke overwinning op Dennis.

De laatste partij ging tussen Marcel & Nico (aanvang 01:00), overige tafels waren inmiddels al geruime tijd leeg maar dat bleek zo te moeten zijn want er werd hier een mooie pot op de tafel gelegd door beide heren waar alle toeschouwers van konden genieten, helaas voor Nico werd de pot uiteindelijk door Marcel gewonnen met 16-14 in de 5e set.

Uitslag 3-7, ut Twedde is hier zeer content mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten