woensdag 18 januari 2017

Reunie TTV Die Meede - zaterdag 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei 2017 zal Tafeltennis Vereniging Die Meede een reünie gaan houden voor oud-leden en leden. De Madese Tafeltennis Vereniging die in 1972 is opgericht, bestaat dit jaar 45 jaar en heeft daarom het plan opgepakt om deze reünie te organiseren in Sporthal De Amerhal (Lignestraat 58, Made).

Vanaf 14.00 uur zal de sporthal geopend zijn en kan men onder het genot van een hapje en drankje nog eens terug kijken op de geweldige tijd die velen van jullie beleefd hebben op deze Mayse club.De middag zal duren tot ca. 18.00 uur. Daarna is er volop gelegenheid om nog lekker te blijven zitten en na te borrelen.


Wil je jezelf nog eens achter de tafeltennis tafel zetten, dan kan dat ook want de zaal is van 14.00 tot 17.30 uur geopend. TTV Die Meede zal zorg dragen voor voldoende batjes. Wil je een concurrent van vroeger nog eens uitdagen, dan is dit natuurlijk de uitgesproken gelegenheid. Wel graag sportschoenen meenemen.

Ben jij oud-lid of lid van TTV Die Meede en wil je graag aanwezig zijn op deze middag, stuur dan e-mail naar reunie@ttvdiemeede.nl. Zodra je e-mail gelezen is, ontvang je van ons een e-mail retour met daarin de gegevens om het inschrijfgeld à € 7,50 over te maken. Na ontvangst van inschrijfgeld rekenen we op je komst op 13 mei.

Voor deze € 7,50 ontvang je bij binnenkomst op zaterdag 13 mei een envelop met een aantal consumptiebonnen en zal er gedurende deze middag een aantal malen rondgegaan worden met een warm hapje, kaas en worst.

Kijk op deze lijst welke personen hebben zich inmiddels hebben opgegeven!

Ken je nog iemand die geen Facebook heeft en/of dit Carillon niet leest/krijgt, vertel het door en laat hem of haar ook een e-mail sturen, want ons motto luidt : Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Tot 13 mei!!

Marcel van Groesen (06-52151628)
Adri Verhoeve (06-83693680)