zaterdag 3 december 2016

Knap gelijkspel DM2

De laatste wedstrijd van Die Meede 2 was thuis tegen TTCV Van Herwaarden 3. Het doek was inmiddels al gevallen voor "Ut Twedde" en ook voor TTCV Van Herwaarden 3 stond er ook niets meer op het spel. Wederom moest DM2 beroep doen op een invaller, omdat Michel verhinderd en Marco nog steeds geblesseerd was. Dit maal was Mathieu Verdeyen bereid om te spelen met vaste krachten Marcel en Adri. Ook TTCV kent een seizoen waar veel gebruik gemaakt moest worden van invallers, zo ook nu. Paulus van Berkel en Han van Gemert hadden Hans van Zoggel opgetrommeld.

Het welbekende spits werd afgebeten door Adri en Han. Adri kwam met 0-2 achter in games, maar knokte zich goed terug tot 2-2. De laatste game kwam hij helaas toch wat te kort en verloor met 11-5. Mathieu wist af en toe goed bij te blijven bij Paulus, won de 3e game, maar ging helaas toch ten onder met 3-1. Dan moest Marcel het maar tegen Hans gaan doen. Maar Marcel had het bijzonder lastig tegen het anti-topspin materiaal van Hans en moest hem na 5 games feliciteren met de overwinning. Zo stond het 0-3 en met de heenwedstrijd (0-10) erbij opgeteld inmiddels 0-13 voor TTCV. Gelukkig werd de ban doorbroken door het dit seizoen sterk spelende koppel Marcel en Adri, dat overtuigend in 3 games won van het vrijwel ongeslagen koppel Paulus en Han. Mathieu kon helaas Han niet verrassen (0-3) en speelde meteen daarna ook zijn laatste partij tegen Hans. Een ontketende Mathieu liet geen spaan heel van Hans en won met 3-0 (11-4, 11-2 en 11-2)! En zo was de tussenstand ineens een stuk draaglijker voor "Ut Twedde": 2-4.

Een goede serie volgde met een knappe overwinning van Adri op Paulus, een eveneens knappe winst van Marcel op Han en een 3-0 zege van Adri op Hans. En zo stond Die Meede 2 geheel onverwachts op een 5-4 voorsprong. De slotwedstrijd ging tussen Marcel en Paulus. Marcel kwam met 1-0 en 2-1 voor in games, maar moest helaas toch het onderspit delven tegen Paulus met 3-2. En zo was de eindstand 5-5, een uitslag waar "Ut Twedde" dik tevreden mee was. Helaas kwam Die Meede 2 één puntje tekort om niet laatste te worden in de sterke 1e klasse C.

Na afloop werd er nog gezellig nageborreld en gediscussieerd met de gezellige en sportieve tegenstanders uit Veghel.

Mathieu, bedankt voor het invallen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten