zondag 13 november 2016

Ut Twedde doorbreekt radiostilte

Het was even stil op de website rond Ut Twedde, het laatste verslag dateert alweer van 17 oktober. Laten we het erop houden dat de Wifi er even uit lag. Er werden in die stilteperiode 4 competitiewedstrijden afgewerkt door Die Meede 2 en de resultaten waren divers te noemen.
Op dinsdag 25 oktober werd de uitgestelde wedstrijd tegen TTCV Van Herwaarden gespeeld. De vrijdag daarvoor zat TTCV met personele bezettingsproblemen en Ut Twedde was bereid om TTCV tegemoet te komen, door op een doordeweekse avond in een koude speelzaal in Veghel met 10-0 klop te krijgen. Snel vergeten.

Vervolgens moest er afgereisd worden naar Eindhoven om tegen Renata aan te treden. De kleine illusie dat er niet gedegradeerd gaat worden, moest tegen de nummer 4 wat groter gemaakt worden. Maar ongeveer 5 uur later werd de terugreis naar Made ingezet met een illusie armer. Een 8-2 nederlaag, ondanks de invalbeurt van Peiro. Adri wist de eer te redden tegen Remco Smulders en het dubbelspel werd nipt met 12-10 in de 5e game gewonnen door Marcel en Adri. Peiro, bedankt voor het invallen!

Om de najaarscompetitie toch nog een beetje glans tegen, moest er dan maar gewonnen worden van hekkensluiter Een en Twintig uit Beek en Donk. En dat lukte! In de Amer-Arena werd het 6-4 voor Ut Twedde door 2 overwinningen van Marcel, 2 overwinningen van Adri en een mooie overwinning van invaller Peiro. Ook het dubbelspel (Marcel en Adri) werd gewonnen. Wederom bedankt voor het invallen, Peiro!

Op zaterdag 12 november moest er gespeeld worden in Boxtel tegen Taverbo/Sabo, dat nog steeds kans heeft op de titel en promotie naar de hoofdklasse. Kopman Danny Smits werd gespaard, dus traden Erik Mangnus, broer Henk Mangnus en Jos Heijmans aan tegen Die Meede 2. Ut Twedde was weer eens compleet met Marcel van Groesen, Adri Verhoeve en Michel van Dordregt. Even dreigde het weer een afslachting te worden, echter een mooie opleving van Michel tegen Eric (3-1 winst) en een ware Houdini van Adri tegen Henk, leverde rond etenstijd toch nog enkele welkome punten op. De persoonlijke resultaten waren:
 

1 partij gewonnen
 
1 partij gewonnen
 
Helaas 0 partijen gewonnen
 
Dubbelspel helaas verloren
 
Na de afscheidsborrel in Boxtel met de gezellige en sportieve tegenstanders, werd er onderweg nog een 4-sterrenrestaurant aangedaan in Waalwijk, alwaar de aangeslagen mannen van Ut Twedde nog steeds geen idee hadden wat nu de einduitslag was. Maar na het doorsturen van bovenstaande foto's met bijbehorende tekst naar de Die Meede groepsapp, kwam het verlossende woord van rekenwonder Mathieu, die concludeerde dat er met 8-2 verloren was. Theoretisch zou je dus kunnen zeggen dat Mathieu de allerlaatste illusies om niet te degraderen, om zeep heeft geholpen.
Over 2 weken staat de uitwedstrijd tegen titelfavoriet Red Star Goirle op het programma.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten