zaterdag 12 november 2016

Ut blijft nagelbijten…

Tegen de noppen boys van LUTO stond DM7 weer een heet avondje te wachten. Deze keer in de basis Maarten, Joey en Karel. We moesten de uitslag van de heenwedstrijd, 6-4, zien te verbeteren om van de laatste plaats weg te komen.

Karel mocht de avond openen tegen Paul, Karel inmiddels gewend om tegen deze “koekebakkers rubbers“ te spelen, won redelijk eenvoudig met 3-0. De toon was gezet. Joey, deze avond dubbel “gehandicapt “, noppen tegenstanders en een pijnlijke rug, moest aan de bak tegen Ralph. Al piepend en krakend sleepte onze Benjamin op karakter het 2e punt binnen. Vervolgens mocht Maarten met zijn nieuwe rubbers ten strijde tegen Ruben, op papier de sterkste tegenstander. Met zijn koude rubbers tegen de warme noppen trok Maarten aan het kortste eind (1-3). Maarten herstelde zich daarna uitstekend, samen met Karel werd het dubbel binnengehaald ( 3-0).

Hierna maakte Joey zijn opwachting tegen Paul, zijn alsmaar erger wordende rugpijn verbijtende, werd het na een zenuwslopende partij 2-3 voor Paul. Maarten en Karel wonnen hun partijen hierna redelijk eenvoudig tegen resp. Ralph en Ruben. Tussenstand 5-2, wat een luxe!!

Joey (met zijn gedachten al aan de bar) mocht eindelijk zijn laatste pot spelen tegen Ruben. Het gevoel hebbende dat heel de wereld tegen hem was, bezweek Joey aan de hele grote druk en dat dat vooral op zijn rug. (0-3). De barkruk was dan al snel bezet om het e.e.a. te verzachten!!

Maarten, inmiddels bekomen van alle indrukken ( lees noppen) en Karel maakten het karwei professioneel af. Eindstand 7-3. Een zeer welkome overwinning die ons in de race houdt voor de P/D wedstrijd. Met een natje en droogje werd deze succesvolle avond afgesloten.

1 opmerking: