maandag 10 oktober 2016

Jeugd Die Meede wint en verliest.

Op zaterdag 8 oktober speelden de beide jeugdteams van TTV Die Meede hun tweede thuiswedstrijd.  Tegenstanders TIOS’51 en SAR’72 waren ook al vroeg van de partij. De wedstrijd van onze buren TIOS Terheijden ging helaas niet door.

JDM1 speelde tegen mede kampioenskandidaat TIOS’51, TIOS dat voor het beginnen van de wedstrijd 6 punten voor stond op JDM1 wilde deze voorsprong natuurlijk verdedigen. Bij JDM1 speelden Tim, Nooraldeen en Amber. Naast de persoonlijke strijd tussen de spelers van beide teams was het ook een strijd tussen de coaches, Sander en Wesley die regelmatig tegenover elkaar staan achter de tafel wilde beiden heel graag ook op dit front winnen. Amber beet het spits af en wist de eerste wedstrijd vol overtuiging te winnen. Daarna was het de beurt aan Tim, die met zijn tactische spel zijn tegenstander achter zich wist te laten. Tijd voor Nooraldeen om zijn kunsten te vertonen, helaas kwam hij elke set net iets te kort tegenover het actieve spelletje van zijn tegenstandster. Met een tussenstand van 2-1 werd er gestart met de dubbel, JDM1 trad aan in de sterkste opstelling. Tim en Amber wisten dan ook te overtuigen en de wedstrijd met 3-0 te winnen. In de wedstrijden die volgden was het elke keer weer spannend. Uiteindelijk wist JDM1 een 7-3 overwinning binnen te halen, waarbij Tim er 3 won, Amber er 2 won en Nooraldeen 1 wedstrijd won. Bovenin in de J5 (B) is het erg spannend. TIOS staat bovenaan met 29 punten, JDM1 volgt met 27 punten en Breda heeft 26 punten.
Ook JDM2 speelde tegen een kampioenskandidaat, SAR (dat eerst al anderhalf uur in de auto had gezeten) was tegen de tijd ze bij de Amerhal arriveerde goed wakker. Voor JDM2 speelden: Yoeri, Julian en Muhamed. Het waren hele spannende wedstrijden waarbij vooral Julian op viel bij de tegenstander. Dat SAR niet voor niks anderhalf uur in de auto had gezeten bleek al snel, Muhamed wist in deze wedstrijd het enige puntje af te snoepen. JDM2 staat met een punt achterstand onderaan in de J5 (A), de volgende wedstrijd tegen directe concurrent TCO moet er dan ook voor gaan zorgen dat JDM2 van de laatste plaats komt. 

Komende week hebben beide teams een week vrij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten