maandag 3 oktober 2016

Jeugd Die Meede reist af naar Zierikzee

Zaterdag 1 oktober stond er voor zowel JDM1 als JDM2 een uitwedstrijd op het programma naar Scaldina (Zierikzee). JDM1 kende een goede start van de competitie, voor JDM2 was het nog even wennen in het eerste seizoen bij de junioren. Coaches Wim, Marcel Houtenbrink en Fred hebben deze zaterdag onze jeugdleden begeleid.

Bij JDM1 speelden Amber, Nooraldeen en invaller Muhamed(JDM2). Ze speelden tegen maar liefst 4 tegenstanders. Amber die het spits afbeet, liet gelijk zien dat het eerste team getergd was om te winnen. In 3 sets heeft ze haar tegenstander maar 5 punten laten halen! Ook Nooraldeen won overtuigend zijn eerste partij in 3 sets en bracht de stand op 2-0 in het voordeel van de Madenaren. Daarna was het de beurt aan Muhamed om zijn debuut in JDM1 te verzilveren. In een spannende partij wist uiteindelijk Muhamed aan het langste eind te trekken en zo de maximale score op dat moment op het bord te zetten. De dubbel van JDM1 bleek ook te sterk, de 4e man bij Scaldina kon geen extra weerstand bieden. In de wedstrijden die volgden werden er maar weinig sets weggeven. Zo stond er na 10 wedstrijden een maximale score op het scorebord voor JDM. Met deze 10-0 overwinning heeft het eerste team zich gevestigd op de 2e plek in de competitie. Volgende week komt titelconcurrent TIOS ’51 op bezoek.

Op de tafel naast JDM1 speelden het tweede jeugd team van DM. Bij JDM2 speelde Yoeri, Kars en Jasper. Dat het voor JDM2 een moeilijkere middag zou worden dan voor hun buren bleek al wel na de eerste wedstrijd. Jasper beet het spits af voor het 2e jeugdteam. Hij moest net als zijn teamgenoten Yoeri en Kars in de eerste wedstrijd zijn tegenstander feliciteren. Daar waar JDM1 wedstrijd na wedstrijd wist te winnen bleken de tegenstanders van JDM2 uit een ander vaatje te tappen. Hoe goed dat Jasper, Yoeri en Kars ook hun best deden ze kwamen er maar niet aan toe om een partij te winnen. En moesten helaas met een 10-0 verlies weer terug naar huis. Op dit moment staat het JDM2 op de laatste plek. Volgende week komt er wederom een titelkandidaat op bezoek, SAR (Kloosterzande) komt dan op bezoek.

Volgende week spelen beide teams thuis in de Amerhal. Supporters zijn van harte welkom vanaf 9:30. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten