zaterdag 1 oktober 2016

DM7 sprokkelt puntjes in Tilburg

DM8 mocht weer eens op pad voor een uitwedstrijd deze week. Joe, Maarten en Ruud trokken erop uit richting Jan Aartestraat in Tilburg om aan te treden tegen LUTO 3. Na de 0-10 nederlaag van vorige week hoopten we deze keer wel weer wat punten binnen te kunnen sprokkelen.Tegen de mannen van LUTO, gewapend met vier noppenrubbers op zes batzijden, is dat zeker geen vanzelfsprekendheid...

De openingsronde enkelspelen begon met twee nederlagen. Ruud verloor van Mark Feijt (bijnaam Kees) en Joey van Mark Dragstra (bijnaam Mark). Maarten zette vervolgens het herstel in door Ralph van Asten in drie games terug te wijzen. Joey en Ruud volgden Maarten's goede voorbeeld in het dubbelspel en wonnen in vijf spannende games van Mark en Ralph.

Het tweede rondje enkelspel leverde veel spanning maar geen punten op voor DM7. Ruud verloor in vijf sets van Mark, Maarten in evenzoveel games van Kees en Joey in vieren van Ralph. Gelukkig was er meer resultaat in de laatste serie: Maarten pakte zijn tweede punt van de avond tegen Mark en Ruud zijn eerste van deze competitie tegen Ralph. Bij aanvang van de laatste pot mochten we nog even hopen op een gelijkspel, maar dat bleek teveel gevraagd. Joey redde het niet tegen een ontketende Kees.

Eindstand 6-4 verlies dus. Een acceptabel resultaat op dit "noppenavondje", waar concentratie, geduld en hard werken de boventoon voerden. En na nog enkele afsluitende biertjes aan de bar (de Spa rood was niet op voorraad) bracht "Bob" Joey ons weer veilig thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten