maandag 17 oktober 2016

DM2 tevreden met kleine nederlaag

Afgelopen vrijdag kwam de koploper RedStar '58 2 langs in Made, om het op te nemen tegen Ut Twedde. Een angstgegner welke vaker grote uitslagen heeft gerealiseerd tegens de tobbers van UT Twedde.
Adri begon topfit tegen Bas Bertens, echter was hij kansloos in 3 games. Dan is het de beurt aan Marcel, welke super gemotiveerd was, altijd even wat opstartproblemen, maar rekende in 4 games af met Richard Timmermans. Monique Posthuma in topvorm liet Michel kansloos in 3 games. Adri en Marcel begonnen wervelend in de dubbel en wonnen verrassend in 3 games, Red Star kan aan de bak.
Marcel speelt vervolgens een hele goede wedstrijd (prachtige returns van achter de tafel) tegen Bas, maar verliest nipt in 5 games. Maar dan mag Adri het opnemen tegen Monique, welke hij het vaker lastig heeft gemaakt, maar is volstrekt kansloos. Dan is het de beurt aan Oranje Dynamite Michel, welke op trainingskamp is geweest in Brazilië. Hij laat Richard volstrekt kansloos. Ron van Dolen zijn favoriete supporter is zeer enthousiast en heeft speciaal vrij genomen voor deze avond om het UT Twedde te supporteren. Nu Monique tegen Marcel, de 1e game wordt snel vergeten door Marcel, hij probeert van alles, maar zijn tegenstandster is hem volledig te baas. Nog 2 wedstrijden te gaan, Michel maakt het Bas een klein beetje moeilijk, maar komt te kort. Nu is het aan Adri, hij zucht en steunt, gelukkig weet hij de wedstrijd te winnen. Het verlies van het UT Twedde wordt gevierd als een overwinning.
Na de wedstrijd wordt nog gezellig een biertje gedronken met de sportieve koploper. Op naar de volgende uitdaging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten