woensdag 26 oktober 2016

Aankondiging 44e Die Meede toernooi

Op zondag 29 januari 2017 organiseert TTV Die Meede voor de 44e keer het Die Meede toernooi. In sporthal de Amerhal in Made zal weer in alle gezelligheid en sportiviteit gestreden worden om de prijzen in het enkel- en dubbelspel, alsmede om de Gebr. Van Dijk verenigingsbeker. Jeugd en senioren zullen op in totaal 32 tafels de strijd aangaan.
Het toernooi staat open voor zowel NTTB spelers als spelers bij regionale bonden, zoals TTB de Baronie en TTL. De inschrijftermijn sluit op 16 december of wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. De afgelopen jaren was het toernooi volledig volgeboekt, dus schrijf je snel in!

Op www.ttvdiemeede.nl vind je meer informatie over het Die Meede toernooi. Inschrijven bij voorkeur via de wedstrijdsecretaris of toernooiencoordinator van je eigen vereniging. Mocht je vereniging geen uitnodiging per email ontvangen hebben, dan kun je de uitnodiging en het inschrijfformulier van de toernooi website downloaden of via toernooi@ttvdiemeede.nl opvragen. Individueel inschrijven via het online inschrijfformulier op de website kan natuurlijk ook.

Wij hopen jullie op 29 januari allemaal weer in Made te mogen verwelkomen!

Geen opmerkingen: