zondag 25 september 2016

Gelijkspel en verlies voor jeugdteams

In de tweede speelweek stonden voor onze jeugdteams de eerste thuiswedstrijden op het programma. In de Amerhal in Made ontving JDM1 Tanaka 6 uit Etten Leur. JDM2 kreeg de jeugd van De Pin Pongers 2 uit Wouwse Plantage uit op bezoek.

JDM1 speelde een net als vorige week een spannende partij. Nooraldeen, Amber en Bo wisten alledrie te winnen van Tanakiaan Max van Houweling en Bo wist daarnaast ook nog Mika Verschuren te verslaan. Tegen matchwinner Sebastian van Dongen waren onze spelers geen van drieën opgewassen. Het dubbel zorgde echter wel voor het vijfde punt, waarmee JDM1 na twee 5-5 remises zich nog ongeslagen mag noemen. Wellicht dat volgende week in Zierikzee tegen Scaldina 2 zelfs een overwinning mogelijk is?


Bij JDM2 hadden Muhamed, Jasper en Julian het een stuk lastiger. Hoewel de tegenstander helaas maar twee spelers op de been had kunnen brengen, bleken deze wel een maatje te groot voor onze matadoren. Meer dan de 3 wedstrijdpunten door het ontbreken van de derde tegenstander zaten er niet in deze keer. Een 3-7 eindstand dus. Volgende week reist ook JDM2 af naar Zierikzee, waar tegen koploper Scaldina 1 een pittige tegenstander op ze wacht.

Alvast succes komende week jongens en meiden!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten