zondag 18 september 2016

Dubbele remise bij opening jeugdcompetitie

Nadat donderdag en vrijdag de senioren al van start mochten, begon zaterdag dan eindelijk ook najaarscompetitie voor onze twee jeugdteams. Beide teams komen deze competitie uit in de klasse Junioren 5 en begonnen met een uitwedstrijd.

Voor JDM1 bleef de reistijd beperkt, met een bezoek aan de Viandenlaan, bij TTV Breda. Tim Reniers, Amber de Been en Bo Rullens betraden namens JDM1 de arena en Tim mocht de openingswedstrijd voor zijn rekening nemen. Dat lukt goed met een mooie eerste overwinning. In de partijen daarna ging het spannend tegen elkaar op. Toen de strijd gestreden was bleek iedereen netjes zijn steentje bij gedragen te hebben aan de 5-5 remise. Twee overwinningen voor Tim en ééntje voor zowel Amber als Bo. Ook het dubbel was een mooie prooi voor JDM1.

Ons tweede jeugdteam mocht meteen maar op reis naar Zeeland. TTC Middelburg was de tegenstander en ook daar wist onze jeugd een remise uit het vuur te slepen. Voor JDM2 streden Yoeri Willemse, Kars Verstraeten en Julian Buskens keihard om de punten. Yoeri bleek uiteindelijk matchwinner met drie overwinningen op zak. Voor Julian lag er deze week nog geen overwinning in het verschiet, maar Kars wist wel nog een wedstrijd binnen te slepen. Het vijfde punt werd via het dubbelspel behaald.

Twee mooie prestaties aldus! Aanstaande zaterdag 24 september vanaf 9:30 spelen onze jeugdteams hun de eerste thuiswedstrijden in de Amerhal. Supporters zijn hierbij uiteraard van harte welkom, dus tot dan in de Amerhal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten