vrijdag 16 september 2016

DM7 pakt haar eerste punten in de 3e klasse

Voor DM7 begon de najaarscompetitie al op donderdagavond, op bezoek bij De Batswingers in Gilze. Bepaald geen onbekende tegenstander dus. Voor DM7 trad, naast Karel en Ruud, ook de nieuwe aanwinst Maarten Frijters aan. Joey mocht deze eerste wedstrijd nog even op de bank plaatsnemen (ongetwijfeld samen met Aneska en hun eigen nieuwe aanwinst Yoëll. Bij deze nogmaals van harte proficiat namens je teamgenoten!) Het vlaggenschip van De Batswingers trad aan met John, Danny en Teun, hun nieuwe aanwinst én talent uit eigen opleiding.

De beide nieuwkomers mochten het bal openen en maakten er meteen maar een vijfgamer van. Helaas voor ons bleek Teun uiteindelijk de sterkste. De tweede pot liet hetzelfde scenario zien: Karel verliest in vijf games van Danny. Ruud kon daarna John niet verrassen, hoewel hij met een 10-8 voorsprong wel dicht bij een vijfde game kwam. Achterstand 3-0 dus.

Het eerste punt voor DM7 werd via het dubbel gescoord. Karel en Maarten bleven Danny en Teun in vier games de baas. Maarten hield deze trend netjes vast en won van Danny. Nadat Ruud van Teun verloor wist Karel John te verschalken en de stand op 4-3 te brengen.

In het laatste rondje enkelspel wist alleen Karel nog (weliswaar met wat net-en-randwerk) van Teun te winnen. Weliswaar 6-4 verlies, maar de eerste punten toch maar mooi binnen in de derde klasse. En dat werd uiteraard nog even gevierd aan de bar.

De kop is eraf. Volgende week komt TIOS '51 op bezoek in Made.

2 opmerkingen:

  1. Ja, Karel speelde heel "scherp" ... [n paar vloekwoorden] ... maar dan moet je hem de kans ook niet geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was inderdaad "kantje-boord" of anders wel "net-aan"... :)

      Verwijderen