vrijdag 23 september 2016

Die Meede 2 : Winst en koppositie voor 24 uur !!

Deze week een wedstrijdje op donderdag. Wedstrijdje zul je zeggen, nou zeg maar gerust wedstrijd want er stond een dubbele wedstrijd op het programma voor “ Ut Twedde “. 1 tegen Beek en 1 tegen Donk. Wat bleek het nou te zijn : 1 wedstrijd tegen Beek en Donk. De vereniging genaamd naar de oude telling “ 21 ”. Aangekomen na een toeristische route door het Bossche land bleek ook het onderkomen een beetje van de jaren ” 21 ”. Wel een mooie grote zaal maar verder geen bijzonderheden.  

Op naar de wedstrijd. Michel, Marcel en, de op de achterbank genoten van zijn Big Mac, frietjes en Milk Shake, Marco speelden tegen Jordy, Stefan en invalster Rowena.
 

Na een vlot begin met 3 winstpartijen voor Die Meede 2 speelden Marco en Marcel het dubbel. Na een nipt gewonnen 1e game was het gedaan en sloegen de “ 21 ” mannen de M’s van de tafel met 6, 3 en 2. Tussenstand 3-1.  

De volgende partij was die van Stefan tegen de Mades Marco afkomstig uit Bodegraven en wonend in Rijen en binnenkort verhuizend naar Dorst. Dit bleek achteraf misschien wel de meest cruciale wedstrijd. De wedstrijd vol spanning moest de beslissing krijgen in de 5e game.

Marco startte gewoonweg slecht. Bij een stand van 2-7 rechtte hij zijn rug en kwam terug op 7-7. Helaas was t toen weer op. Jordy liep uit naar 7-10. Opnieuw was daar een revival en Marco kwam op 10-10. Wat niet meer verwacht gebermde dan toch en Marco pakte de game met 13-11 en zo kwam Die Meede 2 op 4-1. Marcel verloor zijn partij van Jordy en Michel pakte Rowena in. Stand 2-5.
 
In de laatste 3 partijen, in een intussen lege zaal, kwam de winst voor Die Meede 2 niet meer in gevaar en liep men door winst van Marco en Marcel uit naar 2-7. Michel kon de stand niet nog hoger optillen en verloor in 4 games van Jordy.  

Zo werd na deze avond met deze winst en de nederlaag van vorige week de stand bekeken en wat bleek, Die Meede 2 stond bovenaan met 9 punten. De nummers 2 en 3 volgen nu al op 1 punt maar helaas zal deze stand na ’t vrijdag / zaterdag programma wel gewijzigd zijn want beide teams hebben pas 1 wedstrijd gespeeld.
 
Na de afsluiting ter plaatse werd op de terugreis , nu minder toeristisch, nog na gekletst onder het genot van het intussen wel bekende terugreis worstenbroodje.
Volgende week wacht men in de sporthal Amerhal Taverbo op als tegenstander.

 

1 opmerking: