zaterdag 17 september 2016

De uitdaging van DM6

Na het relatief eenvoudige behoud in de derde klasse in de voorjaarscompetitie, kon DM6 een zwaar seizoen tegemoet zien. De indeling in poule E kan gerust als... eh... uitdagend omschreven worden. En dankzij de geweldige planning van de NTTB, begonnen onze mannen deze uitdaging zonder noemenswaardige voorbereiding met een thuiswedstrijd tegen Hita '79 1.

Waar Tjalle Hoogsteen, Tim Verheggen en Dirk Kaal vorig jaar nog met 10-0 en 9-1 werden afgedroogd door "Ut Twedde", bleken diezelfde spelers gisteravond in de Amerhal met 2-8 een paar maten te groot voor DM6. Daarmee is het krachtsverschil tussen onze helden enerzijds en clubkampioen Adri, Abraham Marcel, Marco en de (volgens zijn zoon) niet voldoende bewegende Michel anderzijds, ook meteen bevestigd.
De start was nog goed. Wim kwam in de openingspartij tegen Tjalle goed mee en Chris versloeg Dirk in de vijfde game met 11-9. Na de dubbel, welke uiteraard door Asterix en Obelix eenvoudig gewonnen werd, was de stand gelijk 2-2. Toen was het uit met de pret en duurde het tot de laatste partij voordat we weer een kans op een punt hadden. Wim slaagde er echter helaas niet in om de 2-0 voorsprong in games om te zetten in een overwinning.

Maar zware wedstrijd of niet, het biertje smaakte weer prima. Het vet stond overigens uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten