vrijdag 1 juli 2016

Een nieuwe voorzitter, even voorstellen!

Hallo allemaal, zoals jullie allemaal misschien al weten ben ik sinds de alv van 29-6-2016 verkozen als nieuwe voorzitter van tafeltennisvereniging Die Meede. Ik zal me even kort voorstellen zodat jullie een klein beetje wat meer over mij te weten komen.

Mijn naam is Wesley van Mook ben 23 jaren jong en ik woon in Made. Ik ben op 21 september 2004 begonnen bij de jeugd van Die Meede, daarvoor heb ik altijd op voetbal gezeten. In het dagelijkse leven volg ik de opleiding Bouwtechnische Bedrijfskunde op de Avans Hogeschool en ga hiervoor in september afstuderen. Daarna hoop ik een baan te vinden als uitvoerder op de bouwplaats. 

 Tijdens mijn stap naar de senioren heb ik eigenlijk direct besloten dat ik wat voor de vereniging wilde betekenen en ben toen begonnen als jeugdleider. Nadat ik een aantal jaren jeugdleider was geweest heb ik samen met Wim eens om de tafel gezeten om te kijken of ik een coördinerende rol binnen de jeugdleiding mocht vervullen. In het tijdperk met mail en computers was dit voor Wim natuurlijk wel een uitkomst. Sindsdien hebben we samen (Wim op tafeltennisgebied en Wesley op het gebied van communicatie/organisatie) jarenlang de jeugd geleid. Sinds afgelopen seizoen heb ik al een aantal keer een bestuursvergadering bijgewoond omdat ik interesse had gekregen in een bestuursfunctie. In eerste instantie was het de bedoeling om een algemene functie binnen het bestuur te vervullen maar met het stoppen van Rene heb ik mezelf kandidaat gesteld als voorzitter. 

Ik wil Rene bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren, er zijn veel positieve dingen gebeurd binnen de vereniging. Ik hoop dat ik samen met de overige bestuursleden er een mooie, sportieve tijd van kan gaan maken! De komende tijd zullen we in ieder geval verdergaan werken met de beleidsdoelstelling die we binnen de vereniging hebben bepaald. Heb jij nog andere suggesties of ideeën voor het bestuur of de vereniging dan horen we die graag!

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne vakantie en hoop jullie allemaal weer te zien op dinsdag 6 september!

1 opmerking: