zondag 26 juni 2016

Afsluitende avond jeugd 2016Op vrijdag 18 juni was het alweer de laatste speeldag voor de jeugd in het seizoen 2015/2016. Deze avond stond in het teken van de clubkampioenschappen dubbel. Daarnaast werden alle prijzen van de clubkampioenschappen zowel enkel als dubbel uitgereikt en mochten de jeugdleden hun welverdiende diploma ontvangen. 

De dubbel kampioenschappen werd op deze laatste avond zelf gespeeld met mixed dubbels. hierbij wisten Kars (3e), Nooraldeen (2e) en Tim (1e) prijzen binnen te halen.
Bij de enkelclubkampioenschappen waren de jeugdleden verdeeld in 3 poules, waarbij het in elke poule heel spannend was wie er de met de eer mocht gaan strijken. Hieronder volgt de uitslag: 

Poule A:                             Poule B:                                            Poule C:
1e Amber                            1e Nooraldeen                                 1e Remco
2e Bo                                   2e Yoeri                                             2e Stefan
3e Tim                                 3e Charlotte                                     3e Koen
4e Kars                                4e Muhamed                                    4e Casper
5e Julian                             5e Jasper                                           5e Wessel

Dit jaar wederom weer Amber als clubkampioene bij de jeugd! Daarnaast zijn zowel plek 1 als 2 ingevuld door de dames wat naar mijn zeggen ook een unicum is, Gefeliciteerd!

Afgelopen seizoen hebben de jeugdleden ook weer hard getraind om de diploma’s te behalen. Onder leiding van trainer John de Vet hebben zij elke dinsdag zowel de theorie als de praktijk geoefend. Dit heeft geresulteerd in de volgende diploma’s:

Diploma A:
Koen, Nooraldeen, Muhamed, Remco en Wessel.

Diploma B:
Kars, Tim, Yoeri, Jasper, Julian, Bo, Stefan, Amber en Charlotte

Iedereen van harte gefeliciteerd met het behalen van deze dipoma’s! volgend seizoen zullen we weer verder trainen onder leiding van John de Vet. 

Ik wil iedereen bedanken voor hun inzet dit seizoen! Zowel de sportieve prestaties als de onderlinge gezelligheid was dit seizoen top! Het nieuwe seizoen start weer op dinsdag 6 september. 

Bij deze wensen wij jullie allemaal een fijne vakantie en hopen jullie allemaal weer te zien op dinsdag 6 september!

Namens de jeugdleiding,
Wesley

Geen opmerkingen:

Een reactie posten