zondag 1 mei 2016

Gerard van Nispen winnaar alternatieve ranglijst

De alternatieve ranglijst is gebaseerd op de ELO rating en geeft aan of de betreffende speler een stijgende of dalende lijn doormaakt gedurende het competitie seizoen. Aangezien een onverwacht slippertje al snel flinke schade kan aanbrengen (tot max -63 punten), blijft het tot het laatst toe spannend. 

Marco had vorig seizoen een dramatisch seizoen, dus dat bood dit seizoen kansen om daar een flink stuk van goed te maken. Met 80 punten bleef hij Jack (4e, 78 punten) en Fred (5e, 61 punten) nipt voor en eindigde als 3e.

Mendel speelde wederom een prima seizoen bij Tanaka. Helaas wist zijn team het net niet te redden in de 1e klasse jeugd. In de laatste wedstrijd kwamen ze 1 puntje tekort voor handhaving. Het mooie seizoen van Mendel was zichtbaar op de alternatieve ranglijst, waar hij met 109 punten een prima 2e plaats behaalde.

Onbetwiste kampioen was de noppen-koning van de 6e klasse: Gerard van Nispen. Met maar liefst 157 punten bleef hij de concurrentie ver voor. 

Opvallende feitjes:
  • DM9 sterkste team prestatie : Gerard (1), Jack (4), Fred (5) Sylvia (12)
  • Amber beste debutante (7)
  • Naast Tim hebben nu ook Amber, Bo en Julian hun eerste ELO rating!
  • Kampioensteams DM2 en DM3 zijn voornamelijk terug te vinden in de kelder van de ranglijst (muv Sven en Marco). Vermoedelijk krachten gespaard voor volgende seizoen??

De complete lijst kan hier weer worden bekeken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten