maandag 7 maart 2016

Moeizame winst voor “ ut Twedde “ in Vught.


Op vrijdagavond 4 maart stond voor de mannen van Die Meede 2 een uitwedstrijd tegen JCV uit Vught op het programma. Na enig zoekwerk naar de ingang van de Vughtse zaal kon men eerst aan de koffie en thee. Na al een aardig gesprek met de tegenstanders gingen de Madese M, M en M ( Marco, Michel en Marcel ) de strijd aan met de Vughtse M, M en M ( Mitchell, Max en Marco ).

In de 1e wedstrijd was het Marco ( DM ) die vrij eenvoudig Mitchell versloeg in 3 sets.
Michel ( DM ) trad hierna aan tegen Max. Michel al enige tijd meer strijdend tegen zichzelf dan tegen zijn tegenstander kon het Max wel moeilijk maken ( 2 sets met 2 punten verschil ) maar moest toch toe zien dat het punt naar JCV ging. In de 3e wedstrijd was het Marcel die in 4 sets de winst pakte tegen de Vughtse Marco. Het dubbel waarin Michel zijn plaats beschikbaar stelde aan Marcel bracht een spannende wedstrijd op de tafel. Na een 1-2 achterstand kwamen, het niet echt op mekaar ingespeelde Madese duo, Marco en Marcel langszij en konden na een spannende 5e set toch de armen in de lucht steken. 11-9 winst in de 5e.

Nadat Marco wederom vrij eenvoudig de winst pakte was de tussenstand 4-1.
Hierna waren de Vughtse M’s aan de beurt. Het waren resp. Mitchell en Marco die beide in 5 sets en met 2 punten verschil ( 13-11 en 15-13 ) de achterstand verkleinden naar 4-3.

Misschien mede door de aanwezigheid van een zatte dame die zich behoorlijk moest laten horen ( ook de muziek ging zelfs nog harder ) viel de concentratie in beide partijen bij de Madese mannen af en toe ver weg. Het was zelfs zo erg dat op meerdere tafels commentaar geleverd werd over deze dame. Na ingrijpen van Vughtse zijde kon men weer geconcentreerd verder spelen.
Marcel ( 3 sets ) en Marco ( 5 sets ) konden beide hun laatste wedstrijd winnen zodat de stand op 6-3 kwam. Michel kon in de laatste wedstrijd zijn tij niet keren zodat de eindstand op 6-4 voor Die Meede 2 kwam.

Met een gezellige tegenstander werd de avond onder het genot een biertje, bitterballen en frikandellen afgesloten waarna we na een moeilijke avond in de auto nog even een nabespreking hielden. Bedankt chauffeur Michel !!


Door deze uitslag en de uitslag van de concurrent ( LUTO ) was na deze avond de voorsprong van 6 punten geslonken naar 4 punten. Volgende week een thuiswedstrijd voor Die Meede 2. Tegenstander het onbekend Hita’79 uit Hilvarenbeek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten