maandag 21 maart 2016

2e Familietoernooi een en al gezelligheid

Op vrijdag 18 maart was het weer tijd voor al weer het 2e familietoernooi. Met ongeveer 45 deelnemers werd gestreden om de felbegeerde beker voor het beste koppel van de avond. Waar vorig jaar Peiro en zijn neefje Niels nog de 1e prijs wisten te behalen moest dit team helaas op het laatst afmelden.

Met deze gegevens werd er gestart op 12 tafels, de koppels speelde telkens tegen een andere tegenstander en zo waren er heel veel leuke, grappige maar ook spannende wedstrijden.
Gedurende de 5 rondes moesten de koppels zoveel mogelijk punten zien te halen. Dat ging de ene keer beter dan de andere. Na de 5 rondes en enkele zweetdruppels later was het tijd om de stand op te maken.

Na een aantal optelsommetjes was het tijd voor de prijstuitreiking, welke werd gehouden door Wesley. Op de derde plaats waren geëindigd...... Marinko en zijn vriendin Bianca! Voor plek 2 mochten Robert en zijn zoontje Ferron naar voren komen.

En......... de winnaars van het familietoernooi 2016 waren de broertjes Lips, Ramiro en Rinaldo hadden de meesten punten gescoord en mochten zo de felbegeerde beker op komen halen. Uiteraard wordt verwacht dat zij volgend jaar deze prijs komen verdedigen.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond in stijl afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten