zondag 14 februari 2016

Verlate start DM8

Ook voor DM8 is dan eindelijk het begin van het seizoen een feit.

Vandaag moesten de heren aantreden tegen Breda. Voor dit team kwamen de tweeling Tjeerd en Sietse uit samen met Robin, de derde man.

Het was Marinko die het spits mocht afbijten tegen Sietse. Dat dit geen makkelijke avond zou worden bleek meteen uit de eerste wedstrijd. Marinko kreeg het benauwd en won in de 5e set nipt van Sietse.  Als tweede moest Marcel aantreden tegen Robin. In deze wedstrijd was het duidelijk dat het balletje aan twee kanten kon vallen, aangezien de punten in de sets voor beide heren steeds grote verschillen meette. De ene keer viel het gunstig voor de een en de volgende weer voor de ander. Uiteindelijk viel de bal toch iets vaker aan de kant van Marcel en won hij deze partij in 5 sets. William begon in zijn partij ijzersterk en kwam met 2-0 voor te liggen op Tjeerd. Maar opeens keerde het tij en kwam Tjeerd sterk terug waardoor het 2-2 werd en er voor de 3e keer op rij een 5 setter. Uiteindelijk kon ook William de winst naar zich toe trekken en schreef hierdoor de 3-0 voorsprong op.

Hierna mochten M&M de dubbel gaan op nemen tegen de gebroeders. Uiteindelijk bleken de M&M's te sterk voor de gebroeders en pakten ze de winst voor DM8 in 3 sets. Marcel mocht door gaan en werd niet echt gedwarsboomd en dus stond DM8 op een 5-0 voorsprong. Hierna mocht Marinko tegen Tjeerd. Ondanks dat hij op het toernooi met 3-0 van Tjeerd had gewonnen, kwam hij nu niet echt vooruit en keek tegen een 0-2 achterstand aan. Maar Marinko herpakte zichzelf en won de eerste 3 sets erna waardoor marinko de winst pakte met een houdini!

Hierdoor pakte de heren van ut 8e zowieso de winst en met een score van 6-0 gingen ze voor de volle 10!

William mocht hierna weer die zijn partij ondanks een verloren set toch vrij moeiteloos won waardoor het al 7-0 was.
Hierna moest Marcel tegen Tjeerd en kreeg zijn spel maar niet op de rit waardoor hij de winst weg moest geven. Stand was nu 7-1.

William mocht hierna weer aantreden tegen Sietse. William kwam 2-0 achter te staan en sietse hoopte dat hij deze keer het in 3 af kon maken. Maar helaas voor Sietse herpakte william zich waarna hij geen set meer uit handen gaf en net als Marinko met een houdini zijn wedstrijd won!

Uiteindelijk was Marinko de hekkensluiter tegen Robin. Ondanks de lastige service van Robin kwam Marinko niet in moeilijkheden waardoor hij de winst pakte en het 9-1 werd. Een mooie eerste overwinning van dit seizoen en een prachtige start! Volgende week spelen de heren een inhaalwedstrijd tegen the backhands!

6 opmerkingen:

 1. De tweeling heeft wel een leeftijdsverschil van 8 jaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He maar jullie lijken zo veel op elkaar :o

   Verwijderen
  2. He maar jullie lijken zo veel op elkaar :o

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Huh ik dacht altijd dat jullie tweeling waren? Jullie lijken sprekent op elkaar :o

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huh ik dacht altijd dat jullie tweeling waren? Jullie lijken sprekent op elkaar :o

  BeantwoordenVerwijderen