maandag 15 februari 2016

1e thuiswedstrijd jeugd zeer spannend!


Zaterdag 13 februari werd de eerste thuiswedstrijd voor de jeugd gespeeld, waarin ze beiden tegen Witac speelden. Na de goede resultaten van week 1 moesten de jongens en de meisjes van JDM1 en JDM2 proberen deze stijgende lijn door te zetten.

Voor jeugd DM1 speelde Amber, Bo en Kars. Amber speelde de eerste pot en liet gelijk zien dat ze goed in vorm is. Met een 3-0 won ze haar eerste wedstrijd. Bo en Kars verloren allebei hun eerste wedstrijd, deze wedstrijden waren stuk voor stuk heel spannend. Tijd voor de dubbel van de dames, Bo en Amber hebben al heel vaak geoefend en dit heeft zeker geholpen tijdens deze pot. In 5 games wisten de dames te overtuigen en de partij binnen te slepen. Na de dubbel was het de beurt aan Bo en ook zij wist haar eerste partij te winnen. Tussenstand 2-3. Stuk voor stuk waren het spannende wedstrijden waarbij het verschil minimaal was. Na bo was het de beurt aan Amber om een voorsprong binnen te halen. In een hele mooie wedstrijd wist amber goed druk te zetten op haar tegenstander en zo de pot te winnen. In de 4 spannende potten die daarna nog werden gespeeld werden alle 4 de wedstrijden nipt verloren. Eindstand 4-6 Amber wint er 2, Bo wint er 1 en Kars heeft wederom goed gespeeld en gaat zeker wedstrijden winnen als hij zo doorgaat!!

Bij jeugd DM2 was er een debutant, nadat zijn broer Nooraldeen vorige week een debuut had met 3 winstpartijen was het deze week de beurt aan Muhamed. Hij moest samen met zijn teamgenoten Stefan en Jasper gaan zorgen voor de 2e overwinning in de competitie. Stefan begon de ochtend, in zijn eerste pot had hij niet veel te vertellen en moest de wedstrijd met 3-0 aan zich voorbij laten gaan. Ook Jasper had het zijn eerste wedstrijd moeilijk en wist deze net niet te winnen. Tijd voor debutant Muhamed die lekker een half uurtje langer had geslapen, dat dit wonderen doet was wel te zien tijdens zijn eerste partij. Muhamed wist de eerste partij te winnen. De dubbel was een spannende pot, Jasper en Stefan hadden goed getraind en wisten de partij te winnen. De beurt aan Jasper om ook hier de voorsprong te nemen, en dat deed hij! 3-2 in het voordeel van de jongens uit Made. In de laatste 5 partijen kwam het steeds dichter bij elkaar uiteindelijk wist alleen Jasper nog een partij te winnen wat de stand bracht op 4-6. Jasper 2 en Muhamed 1.
Beide teams hebben nog geen puntensponsor, Interesse? meld je HIER aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten