zaterdag 30 januari 2016

Hoog bezoek voor DM2

De voorjaarscompetitie 2016 is weer van start gegaan en Die Meede 2 mocht in de Madese Arena gelijk aantreden tegen "oude bekende" The Backhands 4 uit St. Willebrord. Backhands had wat problemen met de personele bezetting, echter er kon helaas geen alternatieve speeldatum gevonden worden. Gerry van Dooren en Patrick Mertens stonden wat grieperig achter tafel en invaller Kevin Kools mocht hen bijstaan. Voor "Ut Twedde" speelden Marco Stad, Adri Verhoeve en Marcel van Groesen. Michel van Dordregt was verhinderd wegens afscheid van zijn werkgever, hij begint in februari aan een nieuw zakelijk avontuur in het diepe Limburgse.
Adri had de eer om het nieuwe seizoen voor DM2 te openen en hij mocht dat doen tegen Kevin. Een solide 3-0 overwinning betekende het eerste punt in 2016. Marcel verdubbelde deze score door met 3-1 te winnen van Patrick, waarna Marco een stroeve start had tegen Gerry. Hij kwam met 2-0 achter en moest zijn eerste hulplijn inzetten. Harry Houdini werd opgeroepen. Met pijn en moeite knokten Harry en Marco zich terug in de wedstrijd en harkten met 13-11 in de 5e game de eerste overwinning van Marco binnen.
    
Met een superieur dubbel van Marcel en Adri (3-0 tegen Patrick en Gerry) kwam er een 4-0 voorsprong op het Madese scorebord. Na het dubbel won Marcel met ruime cijfers (3-0) van Kevin en had Adri alleen in de eerste game moeite tegen Gerry. Game 2 en 3 gingen vlotjes naar Adri, waardoor er een zeer comfortabele 6-0 voorsprong ontstaan was. Toen was het weer de beurt aan Marco (Harry had andere verplichtingen elders en was weer vertrokken). Marco won de eerste 2 games van Kevin en op dat moment kwam er weer hoog bezoek de Amerhal binnen. Het was de Sinterklaas himself en Marco was dusdanig van streek dat hij prompt drie games op rij verloor. 
Afijn, de Sint naar de kantine en Marcel wint zijn eerste 2 games met nipte cijfers van Gerry, komt die goedheilig man weer de zaal binnen lopen!! Marcel bleef geconcentreerd spelen vanuit de 2e lijn, maar Gerry bleef rustig, wachtte zijn kansen af en won de 3e en 4e game. Met een schuin oog bleef Marcel naar de zijkant kijken, maar de Sint ging maar niet weg. En uiteindelijk verloor Marcel met 11-9 in de 5e game van Gerry.
Toen het hoog bezoek en alle overige competitiespelers de zaal hadden verlaten, mocht Adri de laatste wedstrijd tegen Patrick spelen. Met een solide 3-0 overwinning bepaalde hij de eindstand op 8-2 voor Die Meede 2. Adri won er 3, Marco en Marcel ieder 2 en het dubbelspel was dus ook voor "Ut Twedde". Concurrent Luto kende een valse start tegen JCV, dus over 2 weken zullen er extra gemotiveerde tegenstanders in Tilburg staan te wachten, om Die Meede 2 het vuur aan de schenen te leggen.

Na de facilitaire en hygiënische verplichtingen, werd er aan de bar nog even gezellig nageborreld met de tegenstanders. Even een weekje rust (?) met carnaval en dan over 2 weken dus de uitwedstrijd tegen Luto in Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten