zondag 19 oktober 2014

DM2 verder in de problemen

Afgelopen vrijdag was het weer zover, DM2 mocht afreizen naar Kloosterzande, de paspoorten gingen mee de sporttas in, Marcel, Michel & René hadden allemaal een halve dag vrij genomen en vertrokken rond 16:00 richting de tegenstander.
Onderweg werd er even gegeten om vervolgens rond 19:45 aan te komen bij Sar 72', Sar 72'dat die avond voor de laatste keer een beroep kon doen op Jean Pierre de Smet en dit ook deed, want J.P. zou de komende 5 maanden overwinteren in Spanje.
Nog versuft van de reis en wennend aan de mooie accommodatie, stond er na een kleine 90 minuten al een 5-0 op papier, DM2 kreeg totaal geen kans en het was Michel die uiteindelijk de hatelijke 0 wist weg te spelen en Marc Maas met krap 14 punten in 3 games het nakijken gaf. Marc speelde niet zijn beste partij die avond, waarschijnlijk zat hij nog met zijn gedachten bij het 40 jarig jubileum van Sar 72', daar die bewuste avond op 1 april 2012 was hij wel het ventje met maar liefst 4 optredens, werd hij "Man van de avond". Afgelopen vrijdag werd hij dit niet, alleen René moest in hem zijn meerdere erkennen, Marcel en Michel wisten hem weer terug te brengen naar de werkelijkheid. Pascal Neve daarin tegen was wel in goede vorm en werd "Man van de avond" en gaf geen enkele game weg die avond!
DM2 kon uiteindelijk de nederlaag beperken tot 6-4 en dit was niet genoeg om de kelder in deze poule te verlaten, de voorlaatste plaats wordt nu ingenomen door dit team en het zal toch echt uit een ander vaatje moeten gaan tappen om de weg naar boven te vinden om degradatie te ontlopen.
De terugreis werd pas laat ingezet, gezelligheid kent geen tijd en dus was het 02:00 toen Made weer werd aangedaan, een enkeling moest er om 05:00 al weer uit om te gaan werken, maar ook dat mocht de gezellige avond niet bederven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten