zondag 26 oktober 2014

DM2 ten onder in Middelburg

Die Meede 2 had nog een wedstrijd tegoed en moest hiervoor afreizen naar Middelburg. Na dagenlang wikken en wegen werd besloten om toch maar met de auto te gaan, omdat zowel KLM als Ryan Air beiden geen leuke aanbiedingen hadden voor deze reis.

Michel, René en Adri gingen thuisblijvende Marcel op de hoogte houden hoe hun verrichtingen waren tegen Kristian Davidse, Rogier Berndsen en Alwin vd Kop. Dat de zaal verder leeg was, had Die Meede natuurlijk aan zichzelf te danken door de wedstrijd te verzetten, maar kon ook positief gezien worden, omdat er bijna een balans was in supportersaantallen.

René besloot om te beginnen tegen Kristian. De 2e game werd nog wel gepakt door René, maar Kristian bleek toch de sterkere en won deze eerste pot met 3-1. Hierna mocht Adri het gaan proberen tegen Rogier. Nadat de eerste game kansloos werd verloren, knokte Adri zich terug in de wedstrijd met ongewild maar wel effectief afwachtend tafeltennis en kwam met 2-1 voor. Rogier trok de stand in de partij weer gelijk door de vierde game te winnen, maar maakte in de vijfde game teveel fouten tegen het noodzakelijk behoudende spel van Adri en verloor met 11-5. Michel begon sterk tegen Alwin en won de 1eerste game met 11-4, maar verloor de tweede met 11-7. Hij kwam nog een keer op voorsprong , maar verloor de vierde en vijfde game met 11-8 en 11-7. In het dubbelspel kwamen Michel en Adri steeds net iets te kort: 3x 11-8 voor Middelburg. 

Het resterende gedeelte van de avond stond in het teken van het herstel van Michel, die nog knap 2 partijen wist te winnen voor Die Meede 2: 3-2 tegen Kristian en 3-1 tegen Rogier. Het werd uiteindelijk dus een verdiende 7-3 overwinning voor Middelburg, waar niets op af te dingen was. Michel wist 2 partijen te winnen en Adri won 1 pot. René bleef helaas met lege handen staan en is nog altijd op zoek naar de grootse vorm van vorig seizoen.

In de vrijwel lege kantine werd nog even gezellig nageborreld en nadat gebleken was dat de meerderheid van de aanwezigen geen verstand van voetbal had, werd besloten om de terugreis te gaan maken met heerlijke sausijzenbroodjes, die door René zelf gebakken, eeehh … gekocht waren. 

Volgende wedstrijd is thuis tegen koploper Tios ’51. Het wordt nog lastig voor Die Meede 2 om zich te handhaven in de 1e klasse, maar met 3 punten achterstand op de nummer 4 is dit nog steeds mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten