dinsdag 30 september 2014

Update Die Meede 2

"Ut twedde“ van tafeltennisvereniging Die Meede heeft in de NTTB competitie Zuid-West al 3 wedstrijden achter de rug. Met zeer wisselende resultaten mag men wel zeggen.

In de 1e wedstrijd kwam SAR'72 uit Kloosterzande op bezoek. Deze mannen wilden er een snelle avond van maken, want ze waren al warm toen de spelers van Die Meede, Adri, Michel en Marcel, nog binnen moesten komen voor hun bakske koffie en thee.

Het team van SAR bestond uit: Marc Maas, Pascal Neve oude bekenden, en de nieuwe Jean-Paul de Smet afkomstig uit België. Deze man zit in de zomer op de camping in de buurt van Kloosterzande en is gevraagd het team uit de nood te helpen gedurende deze eerste weken van de competitie. Na 6 weken zal hij zijn stekkie weer af staan en zelf terug gaan naar een dorpje in de buurt van Brussel.

Om een lang begin wat korter te maken was het een ellenlange avond. Waar er 50 games mogelijk waren, werden er 46 gespeeld. 23 keer 2 punten verschil waarvan 11 games met 2 punten verschil boven de 10. Marcel speelde zelfs een game met de oude cijfers 21-19.

Aan het eind van de streep stond de stand op 5-5. Marcel won er 3, Michel 2 en Adri 0.

Met dit verrassende gelijkspel reisde men een week later af naar Tilburg voor een wedstrijdje tegen TIOS’51. Voor Die Meede stonden in Tilburg achter de tafel : Marcel, Adri en René. Tegenstander speelde in de sterkste opstelling: Ramon, Robin en Ger. Daar er een week eerder zeer lang gespeeld werd was het hier wel even wat anders. Tegen een tegenstander die toch wel een maat te groot was werd in record tempo verloren met 1-9. Geen enkele 5-gamer en maar 4 keer een 4-gamer. De overige 5 wedstrijden waren in 3 games gedaan. Het was Marcel die de hatelijke 0 van het bord kon spelen.

In de 2e thuiswedstrijd ging het de mannen van Die Meede 2 wel wat beter af. Althans 2 van de 3. Het was Michel die deze avond geen potten kon breken en zichzelf een dikke onvoldoende gaf voor deze avond. Adri is hopelijk op de goede weg met zijn 3 winstpartijen en Marcel verrast nog steeds door er wederom 3 te winnen. De tegenstander Back Hands was met een vader zoon combinatie gekomen Peter en Jordy de Bruijn + Hans Damen. Adri en Marcel pakte samen ook nog het dubbel en zo eindigde de stand op een mooie 7-3 overwinning.

Na 3 wedstrijden bezet Die Meede 2 de 5e plaats met 13 punten, 1 punt hierboven Middelburg en 4 punten boven Die Meede 2 staat SAR’72.

1 opmerking: