zaterdag 27 september 2014

DM7 heeft géén idee

Kunt u zich school nog herinneren? Voor sommigen is dat al wat langer geleden dan voor anderen, maar misschien kunt u zich nog herinneren dat u toen wel eens een slecht rapport hebt gekregen; zo één die u thuis liever niet liet zien. En als uw pa of ma ernaar vroeg, dan zei u met een uitgestreken gelaat: “Die hebben we niet gehad!”, of  nog beter: “Waar heb ik die ook al weer gelaten? Géén ideeee…!!”. Kunt u het zich nog herinneren?

Afgelopen donderdag vertrokken Hans, Wim en Chris vol goede moed naar Sint Willebrord voor de competitiewedstrijd tegen The Back Hands 7. Ron bleef thuis (waar dat ook moge zijn). De wedstrijd had als inzet de eerste plaats, die op dat moment door het team uit Made werd bezet.

Tot zover het verslag. Het is onduidelijk wat er zich op die bewuste donderdagavond in Sint Willebrord heeft afgespeeld, maar noch Hans, noch Wim, noch Chris waren voor commentaar bereikbaar. Pas na één dag werd - via een kort appje - doorgegeven dat de wedstrijd met 7-3 verloren was gegaan. Daar bleef het bij. “Maar waar is het briefje dan gebleven?”, vroeg de vertwijfelde thuisblijver. “Het briefje? Waar hebben we die ook al weer gelaten? Géén ideeee…!”

Ook de website van de NTTB geeft geen uitsluitsel, terwijl de uitslagen van de andere twee wedstrijden (die later zijn gespeeld) allang zijn gepubliceerd. En dus kan ik u uitsluitend melden dat Hans, Chris en Wim de wedstrijd met 7-3 hebben verloren en dat de eerste plaats in de ranglijst is overgenomen door The Back Hands. Naar het hoe en waarom kunnen we alleen maar gissen.  Zelfs de smaak van het bier blijft vooralsnog een raadsel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten