maandag 22 september 2014

DM 8 wint in 1e uitwedstrijd

Die Meede 8 bestaande uit Fred, Jack en Marcel togen voor hun 1e uitwedstrijd van dit seizoen naar Roosendaal voor de wedstrijd tegen ODT 10.
Fred mocht het bal openen tegen Stefan en verloor de 1e set met 11-4. Hij liet zich niet op zijn kop zitten en won gelijk de 2e set met dezelfde cijfers, waarna hij doorstoomde en de 3e en 4e set op zijn naam liet schrijven. 1-0 voor Die Meede.
Vervolgens was Jack aan de beurt tegen Jeroen en wist in 3 straight sets de 0-2 aantekenen.
Hierna was Marcel aan de beurt. Die had moeite om op gang te komen tegen Edwin, maar wist in 5 sets wel de wedstrijd naar zich toe te trekken.
Fred en Jack speelden daarna Die Meede in de dubbel met 5 sets naar al een stand van 0-4.
Fred had duidelijk de smaak te pakken en in zijn volgende wedstrijd tegen Jeroen zette hij met redelijk gemak een score van 0-5 op het bord.
Hierna betrad Marcel aan tegen Stefan. Niets liep en zeer ongeconcentreerd liep hij tegen alweer tegen de 2e nederlaag van het seizoen aan. 1-5.
Jack nam het op tegen Edwin en had zeer veel last van de net- en randballen van Edwin. Hij verloor in 3 sets en de stand was opgelopen naar 2-5.
Daarna was Marcel al weer aan de beurt voor zijn laatste wedstrijd van de avond. Ook hier weer geen concentratie en meer tegen zichzelf spelend dan tegen Jeroen, wist hij toch in 5 sets te winnen.
Vervolgens liet Fred zien dat hij deze avond de beste speler van Die Meede was door in 3 sets te winnen van Edwin.

Jack wist helaas zijn laatste partij tegen Stefan niet te winnen en verloor na een spannende wedstrijd in 5 sets. Die Meede ging na nog wat napraten met een 3-7 overwinning op zak weer richting huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten