woensdag 3 juli 2013

Bruisend Made 2013 - Die Meede was erbij!

Afgelopen zondag 30 juni was het tijdens Bruisend Made weer gezellig druk in de straten van Made. En ook TTV Die Meede was dit jaar weer aanwezig! Met een ludiek tafeltennisspel werden de bezoekers uitgedaagd hun tafeltennistalent te tonen en kennis te maken met onze vereniging. Vele jonge en oudere bezoekers waagden een (of meerdere) pogingen om een mooie hoge score neer te zetten. Voor de winnaars waren door onze hoofdsponsor Gebr. van Dijk Made enkele mooie MP3/MP4 spelers ter beschikking gesteld.


Voor de uitslagbepaling werden de deelnemers onderverdeeld in de leeftijdscategorieën "tot 12 jaar" en "vanaf 12 jaar". Bij de categorie "tot 12 jaar" waren Luca Beljaars en Romy van de Korput met 66 punten de winnaars. Bij de categorie "vanaf 12 jaar" was Thierry van Mook de winnaar met maar liefst 75 punten! Proficiat alledrie! Op dinsdagavond 20 augustus in de Amerhal, tijdens de eerste trainingsavond van het nieuwe seizoen, reiken we de prijzen aan de winnaars uit. Bekijk hier de volledige uitslag van het TTV Die Meede Bruisend Made tafeltennisspel. Meer foto's vind je hier.


Heeft uzelf (of uw zoon of dochter) inmiddels ook zin gekregen om ook eens een balletje te komen slaan bij TTV Die Meede? Meld u dan snel via deze link per email aan voor één maand gratis meetrainen aan het begin van komend seizoen (op 20 augustus beginnen we weer). Gelieve voor- en achternaam en leeftijd bij de aanmelding te vermelden. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie op uw aanmelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten