zondag 14 april 2013

Verlies voor matig DM1

In de week dat Vice versa'51 1 het kampioenschap binnen haalt in de 1e klasse B, stond voor DM1 de strijd om de 2e plaats tegen Backhands 2 gepland. Joost startte goed tegen 'diesel' Rene Laureijssen en kwam met 2-0 voor. Vervolgens maakte Rene nauwelijks nog fouten en vergat Joost hoe hij met 2-0 voor was gekomen en verloor de wedstrijd alsnog. Johan had in de 1e set geen antwoord op het opportunisme van Pieter Laureijssen. Hij wist nog wel net de 2e set binnen te slepen, om vervolgens Pieter is zijn enthousiasme ten onder te laten gaan. Peter won vervolgens van John Brussé in een vreemde partij waar de sets bijna allemaal door de onderliggende partij werden gewonnen. Het dubbel was tekenend voor de avond: het heilige vuur ontbrak en Backhands dicteerde het spel van begin tot eind en pakte het dubbel dan ook verdiend: 2-2.
Johan startte ook overtuigend tegen Rene en kwam met 2-0 voor. Wederom kwam Rene op stoom en met een wat aangepaste techniek kwam hij langszij. Een kuitblessure in de 4e game leidde tot verlies van focus van Johan. Rene profiteerde optimaal en pakte zijn 2e houdini van de avond. Nadat vervolgens ook Joost (van John) en Peter (van Pieter) verloor, stond er een ergelijke 2-5 achterstand op het bord. Johan had met wat ijs zijn kuit weer enigszins pijnvrij weten te maken, en pakte tegen John in een redelijke pot het 3e punt voor DM1. Ook Peter kon het niet bolwerken tegen de sterk spelende Rene, zodat er tegen de verw achtingen in een verlies geslikt moest gaan worden. Joost speelde tegen Pieter ook niet zijn beste tafeltennis, maar wist op karakter de wedstrijd nipt in 5-en binnen te slepen en het verlies te beperken.
DM1 staat als 2e nog 4 punten voor op Backhands 2 en 5 punten op Arnemuiden 2. Zonder Peter zullen er in de. Laatste wedstrijd nog minimaal 3 punten gepakt moeten worden. Daarmee laat DM1 in ieder geval Arnemuiden achter zich en met Vice Versa nog als tegenstander is het goed mogelijk dat ook Backhands daar niet meer langs komt.

In de koppies is het seizoen al afgesloten en wordt al weer over volgend seizoen nagedacht.......

1 opmerking:

  1. oke johan als het niet gaat kan ik meschien wel voor jou invallen haha je weet wel wie ik ben
    de voornaam blijft toch het zelfde

    BeantwoordenVerwijderen